Ένα από τα μυστήρια γύρω από το Galaxy Note 7 είναι η έκδοση Android την οποία θα τρέχει. Πιθανότατα θα το δούμε με Android 6.0 Marshmallow, όμως αρκετοί ελπίζουν πως η συσκευή θα έρθει με Android 7.0 Nougat, αφού η Samsung έχει ενεργό ρόλο στην ανάπτυξη του Android.

Το πιο πιθανό είναι πως η φήμη θα μείνει ανεπιβεβαίωτη, όμως σήμερα βλέπουμε ένα πρωτότυπο του Galaxy Note 7, να περνάει από το GeekBench, τρέχοντας Android 7.0. Τα χαρακτηριστικά της συσκευής μας βάζουν σε σκέψεις, αλλά μπορεί να είναι είτε λάθος καταγραφή από το GeekBench, είτε απλά η δοκιμαστική συσκευή να μην έχει τα πλήρη χαρακτηριστικά, αφού το βλέπουμε με 3GB RAM, κάτι που σίγουρα δεν θα δούμε αν συμβαίνει.

note 7 geekbench

Ο κωδικός του μοντέλου είναι το SM-N930 και είναι αυτός που περιμένουμε για το Note 7, όμως τα αποτελέσματα είναι αρκετά χαμηλά, με την συσκευή να φτάνει τους 909 πόντους στο Single Core και τους 3.768 στο multi-core. Το άλλο περίεργο είναι πως το Chip είναι ο  Exynos 7420 του Galaxy S6 και όχι ο Exynos 8890 του Galaxy S7, οπότε η υπόθεση μυρίζει μπαρούτι, αφού περιμένουμε την συσκευή  με τον αναβαθμισμένο Exynos 8893.

Είναι αρκετά πιθανό όμως η συσκευή να είναι ένα από τα αρχικά πρωτότυπα, που χρησιμοποιεί η εταιρία για να ελέγξει την συμβατότητα του νέο λειτουργικού με τις συσκευές τις. Εμείς σίγουρα έχουμε μπερδευτεί και είμαστε όσο πιο επιφυλακτικοί γίνεται με όλα αυτά.  Προτείνουμε το ίδιο να κάνετε και εσείς.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.