Ακούσαμε πρόσφατα πως η Samsung ίσως συνεργάζεται με την Google για τη βελτιστοποίηση του TouchWiz, και μια νέα φήμη σήμερα έρχεται για να αυξήσει ακόμα περισσότερο αυτήν την πιθανότητα. Σύμφωνα με μια νέα αναφορά, η Samsung εστιάζει στο να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης με το Galaxy S7 και με την βοήθεια των μηχανικών της Google να κάνει βελτιώσεις στον κώδικα του Touchwiz.

galaxy-s6-edge-plus-3

Πιο συγκεκριμένα, η αναφορά λέει πως ο απώτερος στόχος της Samsung και της Google είναι να δημιουργήσουν «μια εμπειρία χωρίς καθυστερήσεις» που θα είναι « πιο ομαλή από το iOS». Αυτήν την στιγμή, το Android έχει ωριμάσει πάρα πολύ και στην καθαρή μορφή του είναι ικανό να τρέξει απροβλημάτιστα ακόμα και στις πιο φθηνές συσκευές της αγοράς.

Η Samsung έχει ήδη φτάσει σε ένα εντυπωσιακό επίπεδο βελτιστοποίησης του Touchwiz και θα ήταν πολύ θετικό να το δούμε να γίνεται ακόμα καλύτερο στο μέλλον (θα ήταν επίσης υπέροχο να δούμε την Samsung να διορθώνει τα προβλήματα με την διαχείριση της RAM, που κάνουν τις high-end συσκευές της να υποφέρουν από περιορισμένο multitasking.)

Η αναφορά λέει επίσης ότι η υποδοχή για microSD θα επιστρέψει με το Galaxy S7, αν και σε αυτό το σημείο μπορούμε μόνο να περιμένουμε για να δούμε αν αυτές οι φήμες αληθεύουν.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.