Ο Samsung Internet είναι ένα από τα καλύτερα browser apps διαθέσιμα για Android συσκευές. Είναι πολύ γρήγορος, έχει πλήθος χαρακτηριστικών και πληθώρα features, αν και μέχρι σήμερα δεν είχε μια desktop έκδοση. Πλέον αυτό αλλάζει καθώς η Samsung διαθέτει σήμερα τον Samsung Internet browser και στα Windows.

Μπορείς να τον κατεβάσεις από το Microsoft Store εδώ και λειτουργεί με όλα τα Windows PCs και Laptops και όχι απλώς αυτά που έχουν δημιουργηθεί από τη Samsung. Το κύριο πλεονέκτημα του browser στο PC θα είναι ο συγχρονισμός δεδομένων μεταξύ τηλεφώνου και PC, κάτι που έκανε πολλούς να μην χρησιμοποιούν τον Samsung Internet.

Και πάλι ωστόσο η λειτουργία δεν είναι ολοκληρωμένη. Ενώ μπορείς να συγχρονίσεις το ιστορικό, τις αποθηκευμένες σελίδες, τα ανοιχτά tabs, δεν μπορείς να συγχρονίσεις ακόμη κωδικούς.

Κατέβασέ τον από εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλησπέρες σε όλους, το έχει κατεβάσει κάποιος.
    Εμένα μου βγάζει το μήνυμα “The product is not available in your market”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.