Η Samsung παρέμεινε στη κορυφή της smartphone αγοράς κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου. Την περίοδο Ιουλίου – Σεπτεμβρίου, η Samsung κατάφερε να διαθέσει 78.2 εκατομμύρια συσκευές, αύξηση 2.5% σε σχέση με τις 76.3 εκατομμύρια μονάδες κατά τη διάρκεια του δευτέρου τριμήνου του 2019. Το μερίδιο αγοράς της παραμένει στο 21% όπως και όλο το χρόνο. Η επιτυχία της βασίζεται κυρίως στη σειρά galaxy A που εστιάζει στη φωτογραφία και στη μεγάλη αυτονομία.

Η Huawei, παρά το ban έχει καταφέρει να διαθέσει 66.8 εκατομμύρια smartphones το ίδιο τρίμηνο. Πρόκειται για αύξηση 28% χρόνο με το χρόνο και κατά 18% υψηλότερα από τον αριθμό των συσκευών που διέθεσε κατά τη διάρκεια του δευτέρου τριμήνου. Το μερίδιό της διαμορφώνεται στο 18%, αύξηση κατά τέσσερις ποσοστιαίες μονάδες από πέρυσι.

Στη τρίτη θέση κατά τη διάρκεια του τριμήνου, βρέθηκε η Apple, με 44.8 εκατομμύρια iPhones, πτωτικά κατά 4.5% από τις 46.9 εκατομμύρια συσκευές που διέθεσε το ίδιο τρίμηνο πέρυσι. Η Xiaomi και η Vivo ακολουθούν με μερίδιο 8% και 31.7 εκατομμύρια smartphones η πρώτη και 31.3 η δεύτερη. Τέλος μια άλλη κινεζική εταιρεία είδε σημαντική ανάπτυξη και δεν είναι άλλη από την Realme. Κατάφερε να πουλήσει 10.2 εκατομμύρια smartphones από 1.2 το ίδιο τρίμηνο πέρυσι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.