Το Samsung GT-i9515 είναι μια νέα συσκευή για τη οποία δεν έχουμε κάποια ανακοίνωση από τη ίδια την εταιρεία. Το συγκεκριμένο μοντέλο παρουσιάστηκε σε κάποιο benchmark και παράλληλα στην βάση δεδομένων του Zauba (μία λίστα με εισαγωγές και εξαγωγές από την Ινδία).

Ο αριθμός του μοντέλου είναι πανομοιότυπος με το αρχικό Galaxy S4 GT-i9500 μοντέλο που παρουσιάστηκε πέρσι. Η συγκεκριμένη συσκευή όπως φαίνεται έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το αρχικό S4: 5 ίντσες οθόνη με 1080 x 1920 pixels, Snapdragon 600 στα 1,9 Ghz με Adreno 320 GPU με τη διαφορά όμως ότι τρέχει Android 4.4.2.

S4-KitKat

Το GalaxyClub, ένα ολλανδικό site, ισχυρίζεται ότι μπορεί να είναι κάποια Neo έκδοση του S4. Δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση αφού η εταιρεία απ’ότι φαίνεται, δείχνει να επενδύει αρκετά στη σειρά Neo ώστε να καλύψει και την mid-range κατηγορία.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τίποτε άλλο για την συσκευή και σε καμία περίπτωση δεν είναι το S4 Βlack Edition που είδαμε την περασμένη βδομάδα. Αναμένουμε ίσως σε κάποια επίσημη ανακοίνωση της Samsung στην MWC.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.