Σύμφωνα με πλήθος reports το ανανεωμένο UI του Google Weather κάνει την εμφάνισή του σε Galaxy smartphones και συσκευές από άλλα brands. Έχοντας ανακοινωθεί επίσημα για τα Pixel Fold και Pixel Tablet, το ανανεωμένο Google Weather έρχεται και σε περισσότερα Android smartphones.

google weather redesign

Όπως σημειώνει ο Mishaal Rahman, πλήθος χρηστών έχουν επιβεβαιώσει την άφιξη. Είναι κρυμμένο εντός του Google app στα Android smartphones. Ειδικότερα, η προβολή με τις τρεις καρτέλες αντικαθίσταται από μια προβολή – Σήμερα, Αύριο και πρόβλεψη 10 ημερών.

Παράλληλα έρχονται και ειδοποιήσεις καιρού, δίνοντας στους χρήστες να ελέγξουν σύντομα και γρήγορα τον καιρό πριν βγουν από το σπίτι. Το νέο UI καταφθάνει σταδιακά σε πλήθος smartphones, και το ιδιαίτερα ευχάριστο πράγμα είναι ότι δεν περιορίζεται στα Pixel smartphones.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πράγματι εμφανίστηκε και στο Samsung a52s μου. Όμορφο πλέον, αν μπουν και τα ελληνικά θα είναι ακόμη καλύτερο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.