Πριν λίγο είδαμε το Samsung Gear Sport να ανακοινώνεται και τώρα ήρθε η σειρά του Gear Fit 2 Pro να γνωρίσει τον κόσμο. Η συσκευή έχει οθόνη 1.5 ίντσες, η οποία είναι κυρτή. Όπως και το Gear Sport, έτσι και το Gear Fit 2 Pro, έρχεται με αδιαβροχοποίηση μέχρι 5 ΑΤΜ (ή 50 μέτρα).

Και αυτή η συσκευή έχει δώσει βάση στους κολυμβητές, αφού μπορεί να καταγράψει τον τρόπο που κολυμπούν, το στυλ τους και τους χρόνους των γύρων που κάνουν στην πισίνα. Επίσης έχουμε και εδώ συνεχή μέτρηση στους καρδιακούς μας παλμούς, ενώ διαθέτει και GPS για να μετράμε με ακρίβεια τις αποστάσεις που κάνουμε. Δεν θα χρειάζεται πλέον να επιλέγουμε εμείς την άσκηση που κάνουμε, αφού θα μπορεί να την αναγνωρίσει μόνο του και να ξεκινήσει την καταγραφή της.

Η συσκευή θα έρθει με ένα χρόνο δωρεάν στην υπηρεσία Under Armor, προσφέροντας πληθώρα εφαρμογών για tracking. Μαζί θα έρθει και συνεργασία με την Speedo και το Spotify, ώστε να παρέχονται οι εφαρμογές τους.

To smartband θα έρθει σε λευκό και κόκκινο, σε μικρό και μεγάλο μέγεθος. Η μεγάλη έκδοση θα έχει λουράκι για καρπούς ανάμεσα στα 158mm και τα 205mm, ενώ η μικρή έκδοση για καρπούς 125mm με 165mm.

Στο εσωτερικό της συσκευής τα χαρακτηριστικά είναι τα παρακάτω.

  • Display: 1.5-inch Super AMOLED curved screen at 216 x 432 resolution
  • Processor: Dual-core 1.0 GHz CPU
  • RAM: 512 MB
  • Storage: 4 GB
  • Battery: 200 mAh
  • Dimensions: 25.0 x 51.3 mm, 34g (Large) and 33g (Small)
  • OS: Samsung Tizen

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.