Είναι γνωστό ότι η Samsung ετοιμάζει εδώ και πολύ καιρό ένα νέο smartwatch με στρογγυλή οθόνη, το οποίο όπως έχουμε ήδη μάθει θα ονομάζεται Gear A, ωστόσο με τα φώτα να έχουν πέσει πάνω στο Galaxy Note 5, είχαμε πολύ καιρό να μάθουμε κάποια καινούρια λεπτομέρεια γι΄αυτό. Το Gear A αναμένεται να παρουσιαστεί παράλληλα με το Note 5 και η Samsung είχε την καλοσύνη να αποκαλύψει μερικά στοιχεία μέσω του επίσημου developer SDK. Σήμερα όμως, θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε ορισμένες νέες πληροφορίες για τα βασικά χαρακτηριστικά του.

gear-a-teaser

Το Gear A θα διαθέτει τον δυπήρηνο Exynos 3472 επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,2 GHz και την Mali-400 MP4 GPU στα 450 MHz για τα γραφικά. Η RAM θα είναι στα 768MB, θα έχει 4GB αποθηκευτικό χώρο και η μπαταρία του θα είναι στα 250 mAh. Θα έχει επίσης Bluetooth 4.1 για σύνδεση με smartphones και tablets, και όπως είχαμε μάθει νωρίτερα, θα υπάρξει έκδοση με Wi-Fi (802.11 b/g/n) υποστήριξη, καθώς και με Wi-Fi Direct. Το ρολόι θα έχει ενσωματωμένο GPS, επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο, βαρόμετρο και αισθητήρα καρδιακών παλμών, ενώ από θέμα λειτουργικού, θα τρέχει Tizen με ένα νέο UX ειδικά σχεδιασμένο για την στρογγυλή οθόνη.

Το επερχόμενο smartwatch θα έρθει με Super AMOLED οθόνη με ανάλυση 360×360 pixels, ωστόσο το μέγεθος της παραμένει προς το παρών άγνωστο. Το περιστρεφόμενο στεφάνι γύρο από το ρολόι, θα καθορίσει την απόφαση της Samsung για το μέγεθος της οθόνης και επειδή είναι το πρώτο της στρογγυλό smartwatch είναι δύσκολο να υποθέσουμε.

Πηγή

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Λιγα πραγματα παλι… ελαχιστες ανεπαισθητες βελτιωσεις ..

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ