Skip to content

Samsung Galaxy Z TriFold: Μάθαμε τα πάντα από πολύ έμπιστο leaker! [Βίντεο]

Dimitrios Amprazis
Dimitrios Amprazis
Κοινοποίηση:
Samsung Z TriFold

Πολύ σύντομα περιμένουμε την ανακοίνωση του πρώτου τριπλά αναδιπλούμενου τηλεφώνου της Samsung, του Galaxy Z TriFold. Οι πληροφορίες έρχονται από τον Evan Blass, τον διάσημο leakster γνωστό και ως evleaks, που μας έχει δώσει πάρα πολλές διαρροές που επιβεβαιώθηκαν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες λοιπόν, η το Samsung Galaxy Z TriFold θα έρθει με εσωτερική οθόνη 10 ιντσών, που θα έχει φωτεινότητα 2.600nits. Στην εξωτερική πλευρά θα βρούμε οθόνη 6.5 ίντσες, με φωτεινότητα 1.600nits. Η βασική κάμερα της συσκευής θα είναι στα 200MP, ενώ θα έχει μπαταρία 5.437mAh. Στο εσωτερικό θα βρούμε επεξεργαστή Snapdragon, χωρίς να έχει αποκαλυφθεί το μοντέλο ακόμα.

Η μπαταρία έχουμε ακούσει από άλλες φήμες πως θα είναι στις 5.600mAh, που σημαίνει πως αν και η μπαταρία είναι στις 5.437mAh, η εταιρεία θα την προωθήσει σαν 5.600mAh, μια συνηθισμένη τακτική από τις εταιρείες. Παρόμοια τακτική είδαμε και στο Galaxy Z Fold, που ενώ έχει μπαταρία 4.272mAh, η Samsung το στρογγυλοποιεί στις 4.400mAh για λόγους προώθησης.

Αυτό που επιβεβαιώνεται όμως και από τον evleaks, είναι πως κάθε “φύλο” της συσκευής έχει για κάποιο λόγο διαφορετικό πάχος. Τα πάχη είναι από 3.9 χιλιοστά, μέχρι τα 4.2 χιλιοστά. Αυτό δεν δείχνει σίγουρα έναν αρμονικό σχεδιασμό, ελπίζουμε μόνο να έχει κάποιο πρακτική χρησιμότητα αυτή η διαφορά πάχους.

Ραβασάκια για κατέβασμα torrents από την ΑΑΔΕ

Βέβαια, θα πρέπει να δούμε και την τιμή του, γιατί δεν αναμένεται να είναι χαμηλή, καθώς ήδη το Z Fold 7 κοστίζει πάνω από €2.000. Από την άλλη, μένει να δούμε και τις περιοχές που θα είναι διαθέσιμο, καθώς ενδέχεται να το δούμε μόνο σε περιορισμένες περιοχές, όπως η Κίνα, η Σιγκαπούρη, τα Αραβικά Εμιράτα και φυσικά τη Νότια Κορέα. Ευρώπη και Κίνα πιθανότατα θα μείνουν εκτός του λανσαρίσματος, που έχει προγραμματιστεί στις 5 Δεκεμβρίου.

Οι λογική λέει πως η συσκευή θα έρθει με τιμή γύρω στα €2.500-€3.000, όμως η Samsung δεν περιμένει να πουλήσει πάνω από 20.000-30.000 κομμάτια, οπότε η πιθανότητα να γίνει mainstream η συσκευή απέχει αρκετά.

Η Samsung θέλει να πιστεύει πως η συσκευή θα την φέρει πάλι στην κορυφή των Foldables, όμως με αυτή την τιμή αυτό είναι μάλλον δύσκολο. Η Samsung έχει χάσει την πρωτειά στην αγορά από την Huawei, που φαίνεται να μονοπωλεί την αγορά της Κίνας, που είναι τεράστια.

Για να είμαστε και ειλικρινείς όμως, με αυτό το πάχος κάθε φίλου, η συσκευή φαίνεται αρκετά παχιά και απέχει πολύ από αυτό που είδαμε στο Huawei Mate XT Ultimate. Το μεγάλο πάχος φαίνεται και στο βίντεο παραπάνω.

Πηγή: evleaks

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Dimitrios Amprazis

Dimitrios Amprazis

Owner and Editor in Chief! Από μικρό με τράβαγε ότι είχε κουμπιά. Ξεκίνησα με Atari 2600 και μια AMIGA 500. Από τότε δεν έχω σταματήσει ποτέ να ασχολούμαι με την τεχνολογία και τους υπολογιστές, οπότε είπα να το σπουδάσω σαν μηχανικός υπολογιστών και δικτύων, ενώ έχω και σπουδές στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημείου Αιγαίου. Τώρα κάθε μέρα βρίσκομαι περιτριγυρισμένος από δεκάδες smartphones και gadgets. Να σας πως κάτι; Δεν το βαριέμαι ποτέ! Στον ελεύθερο χρόνο μου, έχει gaming και απέλπιδες προσπάθειες να μάθω κιθάρα!

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.