Η Samsung, συνήθως, πραγματοποιεί ένα Unpacked event το τρίτο τρίμηνο κάθε έτους, όπου τα τελευταία χρόνια ανακοινώνει τα νεότερα foldable smartphone της. Φέτος, αυτό μπορεί να αλλάξει, διότι σύμφωνα με αναφορές η εταιρεία θέλει να παρουσιάσει τα Samsung Galaxy Z Fold 5 και Flip 5 όσο πιο σύντομα γίνεται στο Google I/O, για να μην αφήσει μεγάλα περιθώρια στο Pixel Fold.

Νεότερη αναφορά επιβεβαιώνει όσα έγιναν γνωστά πριν λίγες ημέρες. Η νέα αναφορά σημειώνει ότι τελικά το Unpacked event θα γίνει στις 26 Ιουλίου, όπως είχαμε σημειώσει και εμείς εδώ στο Techmaniacs. Αυτή η ημερομηνία είναι δύο εβδομάδες πριν το σύνηθες χρονοδιάγραμμα και τις 9 ή 10 Αυγούστου που παρέμενα να γίνει το λανσάρισμα των Galaxy Z Fold 5 και Z Flip 5.

Επιπλέον, η πηγή αναφέρει ότι τα Samsung Galaxy Z Fold 5 και Galaxy Z Flip 5 θα είναι διαθέσιμα για αγορά στις 11 Αυγούστου. Πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο. Οι προπαρραγγελίες αναμένεται να ανοίξουν την ημέρα του Unpacked event.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.