Τα Samsung Galaxy Watch6 κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους στην Ελλάδα από σήμερα, και εμείς έχουμε στα χέρια μας το Samsung Galaxy Watch6 Classic. Τα ρολόγια θα είναι διαθέσιμα τόσο από το Samsung eshop όσο και το επίσημο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο. Το Galaxy Watch6 Classic είναι διαθέσιμο σε Black και Silver και έρχεται σε δύο εκδόσεις, 43 και 47mm, ενώ ένα από τα χαρακτηριστικότερα στοιχεία του είναι η περιστρεφόμενη στεφάνη. Οι τιμές

  • SAMSUNG Galaxy Watch6 Classic 43mm – 419.90 ευρώ
  • SAMSUNG Galaxy Watch6 Classic 4G 43mm – 469.90 ευρώ
  • SAMSUNG Galaxy Watch6 Classic 47mm – 449.90 ευρώ
  • SAMSUNG Galaxy Watch6 Classic 4G 47mm – 499 ευρώ

samsung galaxy watch 6 classic

Βασικό χαρακτηριστικά του νέου ρολογιού είναι η μεγάλη έμφαση που δίνει αφενός στο design και αφετέρου στο πλήθος λειτουργιών που προσφέρει. Τα Galaxy Watch6 και Watch6 Classi, όπως μας ενημερώνει η Samsung διαθέτουν 30% και 15% λεπτότερη περιστρεφόμενη στεφάνη αντίστοιχα, ενισχύοντας την τακτική του χαρακτηριστικού κυκλικού πλαισίου.

Φυσικά, δεν απουσιάζουν πλήθος λειτουργιών όσον αφορά την υγεία μας. Ξεκινώντας από τον ύπνο, η σειρά Galaxy Watch6 προσφέρει λεπτομερή ανάλυση των παραγόντων Sleep Score, τον συνολικό χρόνο ύπνου, τον κύκλο του, τον χρόνο αφύπνισης, καθώς και τη σωματική και πνευματική αποκατάσταση – για να βοηθήσει τους χρήστες να κατανοήσουν την ποιότητα του ύπνου τους κάθε βράδυ.

Το ενισχυμένο Sleep Coaching επιτρέπει στους χρήστες να εφαρμόζουν τις γνώσεις τους για τον ύπνο στην πράξη μέσω εξατομικευμένων οδηγιών, συμβουλών και υπενθυμίσεων. Η νέα λειτουργία Personalized Heart Rate Zone αναλύει τις ατομικές φυσικές ικανότητες και ορίζει πέντε βέλτιστα επίπεδα έντασης για το τρέξιμο, η λειτουργία Fall Detection μπορεί να ανιχνεύσει μία πτώση, είτε αυτή συμβαίνει κατά τη διάρκεια της άσκησης, είτε όταν ο χρήστης στέκεται ακίνητος, είτε αν πέσει από το κρεβάτι.

Γενικώς πρόκειται για μια ολοκληρωμένη πρόταση στον καρπό μας, με ότι θα περιμέναμε από ένα smartphone αυτού του κόστους αν και λίγο καλύτερη μπαταρία πάντα θα ήταν επιθυμητή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.