Τα Galaxy Watch της Samsung ανήκουν στα καλύτερα smartwatches με Android και στις τελευταίες σειράς ο τεχνολογικός γίγαντας έχει επικεντρωθεί στην τελειοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Συνεχίζει να εστιάζει σε υπηρεσίες προσανατολισμένες στην υγεία και μαζί με τη Google βελτιώνουν διαρκώς το Wear OS. Παρά τη συνεχή βελτίωση της Samsung σε επίπεδο λογισμικού, τo Galaxy Watch 5 είναι σχεδόν πανομοιότυπo με τον προκάτοχο του. Αυτό μπορεί να αλλάξει με τα Samsung Galaxy Watch 6, καθώς οι φήμες δείχνουν ότι θα έχουν μεγαλύτερη οθόνη και μικρότερα bezels.

Ο γνωστός leaker Ice Universe ισχυρίζεται ότι η εταιρεία θα αυξήσει το μέγεθος του καντράν του Galaxy Watch 6 στις 1.47 ίντσες, ενώ παράλληλα θα αυξήσει και την ανάλυση. Συγκριτικά, το Galaxy Watch 5 στα 44 χιλιοστά διέθετε οθόνη 1.4 ιντσών. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε μάθει τίποτα για το πόσο μεγάλη θα είναι η αλλαγή στο 40 χιλιοστών Galaxy Watch 6 μοντέλο σε σύγκριση με το αντίστοιχο Galaxy Watch 5.

Οι κατασκευαστές smartwatches προσπαθούν να μειώσουν τα bezels, ακριβώς όπως επιχειρούν και οι κατασκευαστές smartphones. Η Samsung είναι πρωτοπόρος σε αυτών των τομέα στα έξυπνα τηλέφωνα, αλλά όσον αφορά τα έξυπνα ρολόγια φαίνεται να έχει μείνει λίγο πίσω. Σε κάθε περίπτωση, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσο μικρά θα είναι τα bezels που θα έχει η νέα μεγαλύτερη οθόνη του Samsung Galaxy Watch 6.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.