Τα Galaxy Watch της Samsung ανήκουν στα καλύτερα smartwatches με Android και στις τελευταίες σειράς ο τεχνολογικός γίγαντας έχει επικεντρωθεί στην τελειοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Συνεχίζει να εστιάζει σε υπηρεσίες προσανατολισμένες στην υγεία και μαζί με τη Google βελτιώνουν διαρκώς το Wear OS. Παρά τη συνεχή βελτίωση της Samsung σε επίπεδο λογισμικού, τo Galaxy Watch 5 είναι σχεδόν πανομοιότυπo με τον προκάτοχο του. Αυτό μπορεί να αλλάξει με τα Samsung Galaxy Watch 6.

Ο γνωστός leaker Ice Universe ισχυρίζεται ότι η εταιρεία θα αυξήσει το μέγεθος του καντράν των Galaxy Watch 6, ενώ παράλληλα θα αυξήσει και την ανάλυση. Το 44mm θα έχει 1.47 ιντσών οθόνη με 480 x 480 pixels ανάλυση και το 40mm θα έχει 1.31 ιντσών οθόνη με 432 x 432 pixels ανάλυση. Συγκριτικά, το 44mm Galaxy Watch 5 έχει 1.4 ιντσών οθόνη με 450 x 450 pixels ανάλυση και το 40mm Galaxy Watch 5 έχει 1.2 ιντσών οθόνη με 396 x 396 pixels ανάλυση. Ο leaker έχει αναφέρει επίσης ότι ο νοτιοκορεάτικος κολοσσός θα μειώσει τα bezels.

Με βάση τα στοιχεία που έχει δώσει ο Ice Universe περιμένουμε ότι η μείωση στα bezels στο 44mm μοντέλο θα είναι στα ~1.8mm με το Samsung Galaxy Watch 6 των 44mm να έχει ~3.3mm περιμετρικά bezels. Αυτά τα νούμερα είναι βάσει της εξωτερικής διάστασης του ρολογιού, τα πραγματικά bezels είναι περίπου 3mm στα Galaxy Watch 5, οπότε με τη μείωση που προκύπτει από τις πληροφορίες του Ice Universe, μιλάμε πλέον για bezels έως και 1.2mm. Τα νούμερα είναι αντίστοιχα για τα 40mm μοντέλα.

Οι κατασκευαστές smartwatches προσπαθούν να μειώσουν τα bezels, ακριβώς όπως επιχειρούν και οι κατασκευαστές smartphones. Η Samsung είναι πρωτοπόρος σε αυτών των τομέα στα έξυπνα τηλέφωνα, αλλά όσον αφορά τα έξυπνα ρολόγια φαίνεται να έχει μείνει λίγο πίσω. Σε κάθε περίπτωση, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν όντως τα bezels των Galaxy Watch 6 θα είναι τόσο μικρά όσο αποκαλύπτουν τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας.

Τέλος, αρκετοί έχουν ρωτήσει τον leaker αν θα υπάρχει Classic μοντέλο. Παρόλο που ο ίδιος δεν έχει αναφερθεί καθόλου σε κάποιο Pro, είναι σίγουρος ότι η Samsung θα επαναφέρει το Classic με την επόμενη σειρά έξυπνων ρολογιών της.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.