Η Samsung ετοιμάζεται να λανσάρει τα νέα της έξυπνα ρολόγια και μαζί τους θα παρουσιάσει την επόμενη έκδοση της Wear OS ROM της. Τα Samsung Galaxy Watch 6 αναμένεται να έχουν νεότερο και πολύ πιο ισχυρό επεξεργαστή.

Εντοπίστηκε καταχώρηση στο Bluetooth SIG που αφορά ένα προϊόν εξοπλισμένο με τον Exynos “S5E5515” που έχει εμπορική ονομασία Exynos W930. Πρόκειται για τον διάδοχο του Exynos W920 που χρησιμοποιούν τα Galaxy Watch 4 και Watch 5.

Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, ο επεξεργαστής των Samsung Galaxy Watch 6 μπορεί να ονομάζεται W980 και θα προσφέρει κατά 10% καλύτερες επιδόσεις και βελτιωμένη αυτονομία χάρη στην καλύτερη διαχείριση ενέργειας.

Επιπλέον, ο Exynos W930 ή W980 υποστηρίζει Bluetooth 5.3 που σε συνδυασμό με τον αριθμό μοντέλου “S5E5515” ενισχύουν την πιθανότητα το νέο chip να είναι διάδοχος ή ακόμα καλύτερα μία βελτιωμένη έκδοση του SoC των Watch 4 και 5.

Περιμένουμε η Samsung να λανσάρει τα Galaxy Watch 6 series τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο, μαζί με τα Galaxy Z Fold 5 και Galaxy Z Flip 5, καθώς και τα Galaxy Tab S9 series. Η σειρά φέτος θα έχει το απλό μοντέλο και το Classic.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.