Τα Samsung Galaxy Watch είχαν μια πάντα την ξεχωριστή περιστρεφόμενη στεφάνη, για να προηγούμαστε στα μενού της συσκευής. Αυτή όμως αφαιρέθηκε από τα Galaxy Watch 5, κάτι που προσωπικά, όπως και σε πολλούς δεν άρεσε. Η στεφάνη έδινε μια πολύ όμορφη αίσθηση, σε σχέση με την επιφάνεια αφής που την αντικατέστησε. Τώρα όμως σύμφωνα με τον Ice Universe, θα κάνει την επιστροφή της στο Galaxy Watch 6 Pro.

Ο Ice Universe μας έδωσε όμως και μια ακόμα πληροφορία. Σχολίασε τα bezels του ρολογιού σαν μικρότερα, πράγμα που σημαίνει πως πιθανότατα θα έχουμε αύξηση στην διάμετρο της οθόνης ή μικρότερο συνολικό μέγεθος του ρολογιού.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για την επιστροφή της περιστρεφόμενης στεφάνης, καθώς τον περασμένο μήνα υπήρχε άλλη μία φήμη, από την Κορέα. Σε αυτή την φήμη είχαμε μάθει πως θα επιστρέψει η στεφάνη, ενώ θα έχουμε και αύξηση της χωρητικότητας της μπαταρίας.

Μακάρι αυτές οι φήμες να επιβεβαιωθούν, γιατί η περιστρεφόμενη στεφάνη ήταν πιο εύχρηστη, πιο όμορφη και πιο πρακτική.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.