Τα Samsung Galaxy Watch 5 και Galaxy Watch 5 Pro είναι ίσως τα καλύτερα smartwatches που μπορεί κανείς να βρει στο χώρο του Android. Αρχικά το Galaxy Watch 5 είναι παρόμοιο με τον προκάτοχο. Ωστόσο έχουμε μεγαλύτερες μπαταρίες για τις 44mm και 40mm εκδόσεις, στα 410 mAh και 284 mAh αντίστοιχα. Επίσης έχουμε καλύτερες ταχύτητες ασύρματης φόρτισης, στα 10W. , Bluetooth 5.2 και μετρητή θερμοκρασίας.

Φέτος έχουμε και Pro έκδοση, με μια βασική διαφορά να είναι τα υλικά που χρησιμοποιούνται. Σε αντίθεση με το απλό Galaxy Watch 5 το οποίο χρησιμοποιεί αλουμινένιο σώμα, το Galaxy Watch 5 Pro φέρει μέταλλο – τιτάνιο. Η μπαταρία του ακόμη μεγαλύτερη στα 590 mAh.

Tο Samsung Galaxy Watch 5 Pro αποτελεί την τελευταία προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο των Samsung Galaxy Watch και δημιουργήθηκε για όσους αγαπούν τις δραστηριότητες στην ύπαιθρο. Από την πεζοπορία μέχρι την ποδηλασία και όχι μόνο, το Watch5 Pro είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση, χάρη στην premium κατασκευή του, που ενσωματώνει το βελτιωμένο Sapphire Crystal για μεγαλύτερη αντίσταση σε κάθε φθορά και, το ανθεκτικό περίβλημα από τιτάνιο που προστατεύει την οθόνη με την ειδικά σχεδιασμένη στεφάνη που προεξέχει.

Το Samsung Galaxy Watch 5 Pro διαθέτει, επίσης, ένα ολοκαίνουργιο λουράκι Sport Band D-Buckle 18 που χαρίζει στο smartwatch στιβαρή ανθεκτικότητα και κομψή εφαρμογή στον καρπό. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο για να διαρκεί, το Samsung Galaxy Watch5 Pro διαθέτει τη μεγαλύτερη μπαταρία που δημιουργήθηκε ποτέ για Samsung Galaxy Watch και, κατά 60% μεγαλύτερη μπαταρία από το Samsung Galaxy Watch4, ώστε να παραμένει ενεργό ενώ ο χρήστης κατακτά μια νέα διαδρομή. Ακόμη, οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν την λειτουργία GPX, που είναι διαθέσιμη για πρώτη φορά σε Samsung Galaxy Watch, για να καταγράψουν την πεζοπορία τους και να μοιραστούν τη δραστηριότητά τους με άλλους λάτρεις της πεζοπορίας με το Route Workout στην εφαρμογή Samsung Health.

Υπάρχει, επίσης, η δυνατότητα λήψης διαδρομών πεζοπορίας και ποδηλασίας, για τους χρήστες που προπονούνται για τον επόμενο αγώνα τους ή αναζητούν νέες διαδρομές για την προπόνησή τους. Κατά την πεζοπορία ή την ποδηλασία, οι χρήστες μπορούν να παραμένουν προσηλωμένοι στη διαδρομή τους, χάρη στις φωνητικές οδηγίες που είναι διαθέσιμες στροφή-προς-στροφή . Τέλος, για την επιστροφή στο σπίτι, το Samsung Galaxy Watch 5 Pro καθοδηγεί με τη λειτουργία Track back, για να τους οδηγήσει στην αρχική τοποθεσία τους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.