Όλες τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν πληροφορίες ότι η Samsung θα διεξάγει το Samsung Galaxy Unpacked event στο οποίο θα αποκαλύψει τα Galaxy Z Fold 5 και Galaxy Z Flip 5 στη Νότια Κορέα αντί στην Ευρώπη. Οι πληροφορίες τελικά αποδείχθηκαν αληθείς με τη Samsung να επιβεβαιώνει επίσημα την τοποθεσία διεξαγωγής του event.

Η επιβεβαίωση έρχεται από τον Lee Young -hee τον Πρόεδρο του Samsung DX’s Global Marketing Center. Ο ίδιος ειδικότερα επισημαίνει ότι το Galaxy Unpacked event θα λάβει χώρα στη Σεούλ της Νότιας Κορέας και όταν ρωτήθηκε για τους λόγους μιας τέτοιας αλλαγής, απάντησε επειδή η Κορέα είναι σημαντική.

Δυστυχώς δεν όρισε συγκεκριμένη ημερομηνία, αν και οι φήμες το θέλουν να διεξάγεται στις 26 Ιουλίου. Η Samsung θα αποκαλύψει επίσημα το Samsung Galaxy Z Fold 5 και το Galaxy Z Flip 5, μαζί με την οικογένεια των Galaxy Watch 6 series. Αναμένεται να δούμε και το mixed reality headset σε αυτό το event αν και δεν γνωρίζουμε περισσότερα προς το παρόν.

COSMOTE CHRONOS: Μία καινοτόμος εφαρμογή στη διάθεση του Πολιτισμού

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.