Οθόνη

Όλος ο σχεδιασμός των πλαισίων, έρχεται να τονίσει την εντυπωσιακή οθόνη του Galaxy Tab S6. Η εταιρία έχει επιλέξει ένα AMOLED Panel, που έχει εντυπωσιακή απόδοση.

Η ανάλυση της οθόνης είναι 1600×2560, που είναι αρκετή για να προσφέρει άριστη ποιότητα θέασης από την τυπική απόσταση που κρατάμε ένα tablet. Η χρωματική της απόδοση είναι άριστη, με πολύ ρεαλισμό και τρομερή αντίθεση.

Η εταιρία όμως δεν έμεινε στα πολύ ρεαλιστικά χρώματα, αλλά με την οθόνη της προσφέρει εξαιρετικές γωνίες θέασης, ακόμα και όταν αυτές είναι ακραίες. Η φωτεινότητα λόγω της διάθλασης πέφτει ελάχιστα και σίγουρα πολύ λιγότερο από τον ανταγωνισμό, χωρίς να έχει παραμόρφωση στα παραγόμενα χρώματα.

Κατά την χρήση του tablet για όσο καιρό το είχαμε στα χέρια μας, είχαμε προβολή κάθε είδους περιεχομένου, και η εμπειρία ήταν εκπληκτική.

Τέλος ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι παρόμοιος με αυτόν που βρίσκουμε στο Samsung Galaxy S10, οπότε έχουμε αντίστοιχη ταχύτητα αναγνώρισης.

Ήχος

Με απλά λόγια, το Samsung Galaxy Tab S6 έχει τον καλύτερο ήχο που έχουμε ακούσει ποτέ σε φορητή συσκευή. Είναι τόσο καλός ο ήχος που όταν τον ακούσαμε πρώτη φορά, νομίσαμε πως έρχεται από τα ηχεία που έχουμε στο γραφείο, τα οποία είναι πολύ ποιοτικά και δυνατά (320 Watt).

Η πολύ καλή ποιότητα οφείλεται στα 4 συνολικά ηχεία που διαθέτει η συσκευή, που προσφέρουν Dolby Atmos ήχο, για πλήρη παραμετροποίηση, ώστε να έρθει στα δικά μας γούστα. Ο ήχος είναι πάρα πολύ δυνατός, με τρομερό μπάσο, πεντακάθαρες ψιλές και σωστές μεσαίες. Η αίσθηση στέρεο είναι πραγματική και όχι τεχνητή, ενώ τα 4 ηχεία μπορούν να δώσουν ακόμα καλύτερο βάθος στον ήχο.

Με αυτά τα ηχεία το περιεχόμενό μας κυριολεκτικά ζωντανεύει και παίρνει άλλη διάσταση, κάτι που μας επιτρέπει να απολαύσουμε στο έπακρο ότι θελήσουμε, είτε μιλάμε για ταινίες, είτε για παιχνίδια, είτε για μουσική. Μάλιστα δεν είμαστε φανατικοί του να ακούμε μουσική από φορητές συσκευές, όμως το Galaxy Tab S6, αποτελεί την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Κάμερα

Τα tablet ποτέ δεν είχαν καλές κάμερες, καθώς δεν είναι φτιαγμένα με αυτό σαν σκοπό. Μάλιστα, την εποχή που όλοι έχουμε μαζί μας τα κινητά μας, η ύπαρξη κάμερα σε tablet, είναι αποκλειστικά και μόνο για τις βιντεοκλήσεις μας και για όταν για κάποιο λόγο δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το κινητό μας (όπως για παράδειγμα όταν δεν έχει μπαταρία). Έτσι οι κάμερες των tablets είναι απλά βασικές στην ποιότητα εικόνας.

Το Samsung Galaxy Tab S6 έρχεται με μια κάμερα 13MP στο πίσω μέρος, με απλά ικανοποιητική απόδοση. Ακριβώς από κάτω της, θα βρούμε κάμερα 5MP, πίσω από ευρυγώνιο φακό, με την απόδοσή της να είναι αρκετά μέτρια, αφού σε αυτή την ανάλυση δεν μπορεί να χωρέσει επαρκώς η πληροφορία από έναν τέτοιο φακό.

Στην πρόσοψη έχουμε ένα αισθητήρα 8MP, πίσω από φακό f/2.0, αρκετό για απλές selfies σε καλό φωτισμό.

Στο κομμάτι του βίντεο η πίσω κάμερα τραβάει 4Κ βίντεο, στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο, μόνο από τον βασικό αισθητήρα. Η ποιότητα του βίντεο είναι ικανοποιητική δεδομένων όσων είπαμε πριν.

Από την πρόσοψη μπορούμε να τραβήξουμε βίντεο 1080p.

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε σχετικά με επιδόσεις και αυτονομία.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.