Εδώ και αρκετές ημέρες έχουμε στα χέρια μας το Samsung Galaxy Tab S6, που ξεκινάει από τα €729 για την Wi-Fi έκδοση, με 128GB αποθηκευτικό χώρο. Αν θέλετε την 4G έκδοση, θα πρέπει να καταλάβετε τιμή που ξεκινάει από τα €809.

Το Samsung Galaxy Tab S6 έρχεται με οθόνη 10.5 ιντσών, τεχνολογίας Super AMOLED, με ανάλυση 1600×2560. Η ανάλυση είναι αρκετή για να παράγει 287ppi πυκνότητα σε pixels. Κάτω από την οθόνη φιλοξενείται ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Στο εσωτερικό έχουμε τον ταχύτατο Snapdragon 855, με 1 πυρήνα Kryo 485 χρονισμένο στα 2.84GHz, 3 πυρήνες Kryo 485 χρονισμένους στα 2.42GHz και 4 πυρήνες Kryo 485 χρονισμένους στα 1.78GHz. Από μνήμη έχουμε 6GB RAM και 128GB/256GB αποθηκευτικό χώρο, επεκτάσιμο με microSD μέχρι 1ΤΒ. Τα γραφικά αναλαμβάνει μια Adreno 640.

Στο κομμάτι τις κάμερας έχουμε διπλή στο πίσω μέρεος, με βασικό αισθητήρα 13MP, πίσω από ευρυγώνιο φακό 26mm, διαφράγματος f/2.0, ενώ δίπλα της έχουμε αισθητήρα 5MP, πίσω από υπερευρυγώνιο φακό 13mm, διαφράγματος f/2.2. Στην πρόσοψη θα βρούμε κάμερα 8MP, πίσω από φακό διαφράγματος f/2.0. Οι πίσω κάμερα τραβάει βίντεο 4Κ, ενώ η εμπρόσθια FullHD.

Η συσκευή έρχεται με S-Pen, που κολλάει μαγνητικά στην πλάτη του tablet και παράλληλα φορτίζει. Η μπαταρία του Galaxy Tab S6 είναι στις 7040mAh και υποστηρίζει ταχεία φόρτιση στα 15W.

Από λειτουργικό έχουμε Android 9.0 Pie, μαζί με το OneUI 1.5 για γραφικό περιβάλλον. Τέλος τα ηχεία του είναι στημένα από την AKG και είναι 4 στο σύνολο, παράγοντας στερεοφωνικό ήχο.

Ας δούμε την συσκευή πιο αναλυτικά.

Εμφάνιση

Το Samsung Galaxy TAb S6 είναι πραγματικά μια πολύ όμορφη συσκευή, με άριστη ποιότητα κατασκευής από γυαλί και αλουμίνιο. Το πάχος του είναι μόλις 5.7mm και το βάρος του 420 γραμμάτια, που είναι άριστα για τέτοιου μεγέθους συσκευή.

Στην πρόσοψη έχουμε πολύ μικρά bezels για tablet, πράγμα που τονίζει την πολύ όμορφη οθόνη. Εδώ αξίζει να σημειώσουμε, πως το συνολικό μέγεθος είναι μικρότερο από οποιοδήποτε άλλο tablet της αγοράς

Στο χέρι η αίσθηση είναι πολύ καλή και πολύ άνετη και παρά το πολύ μικρό πάχος της συσκευής, δεν μας έδωσε ποτέ την εντύπωση πως είναι εύθραυστο. Το μικρό του βάρος το κάνει πολύ άνετο στην χρήση, καθώς δεν κουράζει, ακόμα και μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μάλιστα η φορητότητα έχει πάει σε άλλο επίπεδο, αφού το tablet είναι τόσο μικρό που χωρούσε εύκολα στην τσάντα μας, χωρίς να κουράζει, ενώ σε πολλές περιπτώσεις αντικατέστησε και το laptop σε επαγγελματικό επίπεδο, κυρίως λόγω της φορητότητας.

Το Galaxy Tab S6 είναι μια πολύ όμορφη συσκευή που θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς, τόσο από στυλ όσο και από ποιότητα. Τόσο η φορητότητα, όσο και η ταχύτητα που θα δούμε στην συνέχεια, το κάνουν το απόλυτο Android  tablet, που έλειπε από την αγορά.

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε σχετικά με οθόνη, ήχο και κάμερα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.