Και ενώ περιμένουμε εναγωνίως τις ανακοινώσεις του Samsung Galaxy Note 10 και την κυκλοφορία του galaxy Fold, η Samsung αποφάσισε να μας εκπλήξει με την ανακοίνωση του Samsung Galaxy Tab S6. Στο εσωτερικό της συσκευής θα συναντήσουμε έναν Snapdragon 855 μαζί με 6GB/128GB και 8GB/256GB μνήμη, ενώ αν δεν είναι αρκετός ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος, υποστηρίζεται και MicroSD. Το tablet διαθέτει μια Super Amoled οθόνη των 10.5 ιντσών με ανάλυση  2560 x 1600px, 16:10 aspect ratio και τέσσερα ηχεία.

Προς έκπληξή μας, το tablet φέρει στο πίσω μέρος όχι μια αλλά δυο κάμερες. Η κύρια των 13MP και η δευτερεύουσα ultra wide, έχει 123 μοιρών πεδίο θέασης. Στο μπροστινό μέρος ο χρήστης θα συναντήσει μια κάμερα των 8MP για selfies και video κλήσεις και σύμφωνα με την Samsung είναι το πρώτο tablet με μια ultra wide κάμερα.  Δεν απουσιάζει η μπαταρία των 7.040mah, ενώ το S Pen εξοπλίζεται και αυτό με μια των 0.35 mAh, που είναι αρκετή για 10 ώρες χρήσης. Φορτίζει σε μόλις δέκα λεπτά που θα κάτσει στο δικό του dock.

Με το S Pen είστε σε θέση να ελέγξετε απομακρυσμένα την αναπαραγωγή περιεχομένου ή να λάβετε φωτογραφίες. Βασικά υιοθετεί τις ίδιες λειτουργίες με το S Pen στο Galaxy Note 9. Η εταιρεία έχει προσθέσει έναν οπτικό σαρωτή αποτυπωμάτων εντός οθόνης, κάνοντας το tablet ένα από τα πρώτα, αν όχι το πρώτο που έρχεται εξοπλισμένο με τη συγκεκριμένη τεχνολογία.  Οι τιμές διαμορφώνονται στα 649 δολάρια για την έκδοση με τα 6GB/128GB και η έκδοση των 8GB/256GB φθάνει τα 729 δολάρια.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.