Το Samsung Galaxy Tab S2 φαίνεται πως θα έχει σύντομα έναν διάδοχο με νέα χαρακτηριστικά πολύ σύντομα. Στην πραγματικότητα, η Samsung λέγεται ότι ετοιμάζει ήδη το νέο Galaxy Tab S3.

samsung-galaxy-tab-s2
Πληροφορίες λένε, πως η συσκευή θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση της εταιρείας την 1η Σεπτεμβρίου. Η φήμη αυτή προέρχεται από τον δημοσιογράφο Eldar Murtazin, ο οποίος έχει μικτό ιστορικό με προηγούμενες φήμες και διαρροές, οπότε προς το παρών περιμένουμε μια πιο επίσημη πληροφορία για την ημέρα παρουσίασης.

Από την άλλη πλευρά, το SamMobile αναφέρει πως το Gear S3 είναι πολύ πιο πιθανό να ανακοινωθεί την 1 Σεπτεμβρίου, οπότε η Samsung θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί την σκηνή για να παρουσιάσει και τα δύο μαζί.

Η μεγάλη αποκάλυψη της Samsung για το δεύτερο εξάμηνο του 2016 είναι σαφώς το επερχόμενο Note 7, και αυτό φυσικά αξίζει να έχει την δική του εκδήλωση στις 2 Αυγούστου. Για να μην “βομβαρδίσει” λοιπόν τους θεατές με πολλές διαφορετικές συσκευές ταυτόχρονα, η Samsung θα διαλέξει μάλλον την 1 Σεπτεμβρίου για τις υπόλοιπες ανακοινώσεις.

Το περίεργο είναι ότι δεν έχουμε δει ακόμη καμία ουσιαστική διαρροή για το Galaxy Tab S3 ή το Gear S3, αλλά σίγουρα υπάρχει αρκετός χρόνος.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.