Μια ακόμα διαμάχη των αιώνιων αντιπάλων έρχεται μέσα από τα νέα διαφημιστικά του Samsung Galaxy Tab S! Η κορεάτικη εταιρία την λέει για άλλη μια φορά στην Apple και στο iPad, συγκρίνοντάς το με το Samsung Galaxy Tab S, τα οποία ομολογούμε πως είναι εξαιρετικά και μάλιστα έχουμε αυτή τη στιγμή που γράφουμε το άρθρο δίπλα μας!

Samsung Galaxy Tab S_3

Τα διαφημιστικά επικεντρώνονται στην οθόνη του Galaxy Tab S και το συγκρίνει με αυτή του iPad, δίνοντας έμφαση στην πολύ υψηλότερη αντίθεση και τα ζωντανά χρώματα!

Το δεύτερο σποτάκι παρουσιάζει τις ικανότητες του Tablet στο να κάνει multitasking, δίνοντας έμφαση στο ότι το iPad δεν μπορεί να τρέχει δύο εφαρμογές συγχρόνως.

Δείτε τα διαφημιστικά παρακάτω και πείτε μας, έχει δίκιο η Samsung;

https://www.youtube.com/watch?v=sXNaRYMNprE

https://www.youtube.com/watch?v=YbrM7XqVuJw

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το πρώτο σποτάκι ισχύει αλλά η τεχνολογία της οθόνης είναι θέμα γούστου στην τελική.
    Όσο για το δεύτερο ας μας πουν οι χρήστες του iPad αν ισχύει ή όχι 😛

  2. Καλημέρα! Πότε θα έχουμε κανένα review ή hands-on για το galaxy tab s? Και συγκριτικά το wifi-only με το lte που έχει snapdragon ποιο είναι καλύτερο? Ευχαριστώ.

  3. Η apple έχει χάσει πλέον την κυριαρχία που είχε κάποτε. Ειδικά στην ποιότητα της οθόνης υστερεί σημαντικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.