Μια νέα συσκευή θα προστεθεί σύντομα στην σειρά Galaxy Tab A, με την Samsung να ετοιμάζει ένα νέο tablet που θα ενσωματώνει το S Pen που γνωρίσαμε μαζί με το Galaxy Note 7. Σήμερα, το νέο Galaxy Tab A 2016 με το S Pen έκανε την εμφάνιση του σε διάφορες εικόνες.

galaxy-tab-a-2016-with-s-pen-leaked-1-720x487

Η Samsung δεν φαίνεται να έχει κάνει σημαντικές αλλαγές σε σύγκριση με τον προκάτοχο της συσκευής, έτσι αναμένουμε τον ίδιο οκταπύρηνο Exynos 7870 επεξεργαστή με 2GB RAM και 16GB επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο. Το αρχικό Galaxy Tab A 10.1 διέθετε επίσης 8MP πίσω κάμερα και 2MP μπροστά, καθώς και μια μπαταρία 7300mAh.

galaxy-tab-a-2016-with-s-pen-leaked-4-352x540

Αυτό που μπορούμε να δούμε στις εικόνες είναι ότι το Galaxy Tab A 2016 έχει το ίδιο S Pen με το Galaxy Note 7. Αυτό σημαίνει ότι φέρνει κι όλες τις νέες λειτουργίες που ήρθαν με αυτό. Μερικές από αυτές είναι n δυνατότητα να μεταφράσετε μια λέξη φέροντας απλά το stylus πάνω από μια λέξη ή να αφήσετε μια σημείωση πάνω στην οθόνη όταν αυτή είναι κλειστή. Θα βρίσκεται επίσης προεγκατεστημένη και η νέα εφαρμογή Samsung Notes.

This slideshow requires JavaScript.

Αναμένουμε η Samsung να ανακοινώσει επίσημα το νέο tablet πολύ σύντομα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ