Πλέον διανύουμε τον Δεκέμβρη και όπως είναι λογικό οι φήμες και οι διαρροές για τα Galaxy S9 και S9+ έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η τελευταία φήμη θέλει να μας ενημερώσει σχετικά με τον σαρωτή ίριδας των συσκευών, που στο S8 και το Note 8 δεν ήταν και η καλύτερη υλοποίηση που μπορούσαμε να δούμε, ειδικά όταν ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων ήταν πολύ μέτριος. Ο νέα κάμερα για την αναγνώριση ίριδας θα αυξηθεί από πλευράς ανάλυσης, φτάνοντας τα 3MP, εν αντιθέσει με τον αισθητήρα των περασμένων μοντέλων, που ήταν στα 2MP.

“Η κάμερα ίριδας θα βελτιωθεί στα 3MP από τα 2MP του Galaxy S8 και του Galaxy Note 8, για να τραβάει καθαρότερες εικόνες. Ο σαρωτής θα μπορεί θα αναγνωρίζει καλύτερα της ίριδες των χρηστών, ακόμα και όταν φοράνε γυαλιά ή κουνάνε τα μάτια τους, όπως επίσης και όταν είναι πιο σκοτεινά ή πιο φωτεινό το περιβάλλον.” Δήλωσε άτομο εκ των έσω.

Εκτός από την μεγαλύτερη ανάλυση, μαθαίνουμε πως η Samsung αναπτύσσει νέο software, ώστε να εκμεταλλευτεί καλύτερα το hardware, για ακόμα καλύτερη αναγνώριση ίριδας. Έτσι ο νέος σαρωτής ίριδας αναμένεται να γίνει αρκετά γρηγορότερος, πέφτοντας κάτω από το 1 δευτερόλεπτο. Ακόμα όμως η τεχνολογία παραμένει αρκετά πιο αργή και δύσχρηστη από τον απλό σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος και απέχει αρκετά και σε επίπεδα ασφάλειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.