Αυτή την περίοδο είναι ασφαλές να θεωρήσουμε ότι το Galaxy S8 έχει αποκτήσει ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού. Ένας από τους σημαντικούς λόγους μιας τέτοια θεώρησης, είναι και η οθόνη «Infinity» που χρησιμοποιεί η Samsung στη νέα ναυαρχίδα της. Με οθόνες των 5.8 ιντσών και 6.2 ιντσών τα Galaxy S8 προσφέρουν αναμφισβήτητα μια μοναδική εμπειρία.

Σύμφωνα με ορισμένες φήμες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, φαίνεται ότι η Samsung θα ακολουθήσει την ίδια τακτική και στο Galaxy S9. Συγκεκριμένα, αυτές αναφέρουν ότι η Samsung θα διαθέσει το Galaxy S9 με τα ίδια panels που βρίσκουμε στο δίδυμο Galaxy S8 και Galaxy S8 Plus. Η επαναχρησιμοποίηση των συγκεκριμένων panels, δεν προκαλεί και ιδιαίτερη έκπληξη, με δεδομένη την απήχηση που έχουν γνωρίσει από τον κόσμο.

Τέλος, φημολογείται ακόμη ότι η εταιρεία θα κάνει ακόμη μια προσπάθεια να ενσωματώσει σαρωτή αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη, μετά την αποτυχία της να κάνει κάτι τέτοιο στα Galaxy S8 και Note 8.

« Διαβάστε εδώ τις εντυπώσεις μας από το Galaxy S8 »

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά το Touch ID στην οθόνη είναι ιδέα της Apple. Οι δυο εταιρείες προσπάθησαν να το εφαρμόσουν στο iPhone 8 και στο Note 8 χωρίς επιτυχία και απ’ότι φαίνεται πάει για του χρόνου.

  2. Δημήτρη η πρώτη εταιρια που κατοχύρωσε το in screen δακτυλικό αποτύπωμα είναι η Vivo. Η πρώτη που προσπάθησε να το εφαρμόσει ήταν η Samsung στο s8 και δεν τα κατάφερε. Ύστερα προσπάθησε κάτι ανάλογο η apple με το επερχόμενο iPhone 8 αλλά και πάλι δεν έκανε τίποτα. Η apple ουσιαστικά ήταν η Τρίτη που θέλησε να το κάνει και φυσικά δεν ήταν δίκη της η αρχική ιδέα

  3. Δεν κοιτανε εκει να δίνουν αναβαθμίσεις στα κινητά τους τηλέφωνα για δύο χρόνια οποίας κατηγορίας και να ναι καυτά και να αφήσουν κάθε λίγο και λιγάκι να βγάλούνε καινούργια κινητά πού να τα πουλάνε 800 και 900 ευρώ και να είναι ελαφρώς αναβαθμισμένα από τα προηγούμενα μοντέλα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.