Το Samsung Galaxy S9 θα ανακοινωθεί στην MWC 2018 και σήμερα βλέπουμε το κουτί της συσκευής, που μας αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά του. Τα περισσότερα χαρακτηριστικά θυμίζουν αρκετά το Galaxy S8, με μερικές ενδιαφέρουσες προσθήκες. Έτσι βλέπουμε στερεοφωνικά ηχεία από την AKG και διπλή κάμερα 12MP.

Σύμφωνα με το κουτί, η κάμερα θα έχει μεταβλητό διάφραγμα f/1.5-f/2.4, όμως το Samsung W2018, που είναι αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας.

Έχουμε πολύ καιρό να δούμε συσκευή με μεταβλητό διάφραγμα και συγκεκριμένα από το Nokia N86, οπότε η Samsung ενδέχεται να χρησιμοποιήσει αυτή την τεχνολογία.

Παρατηρούμε επίσης πως θα υπάρχει λειτουργία Super Slow-mo, οπότε ίσως ήρθε η ώρα να επιβεβαιωθούν οι φήμες που ήθελαν την Samsung να φτάνει στα 1000fps σε βίντεο αργής κίνησης, ακολουθώντας το παράδειγμα της Sony.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά βλέπουμε Super AMOLED οθόνη, ανάλυσης QHD+. Από μνήμη θα έχουμε 4GB RAM μόνο και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Η εμπρόσθια κάμερα θα είναι στα 8MP με AutoFocus.

Η συσκευή θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση και θα έρθει με ακουστικά από την AKG. Τέλος θα έχει πιστοποίηση IP68, ώστε να είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.