Μετά το φιάσκο του Galaxy Note 7, οι φήμες για το Galaxy S8 πήραν τα πάνω τους, με την νεότερη να φέρνει στο φως νέες λεπτομέρειες σχετικά με τις δύο εκδόσεις που αναμένονται από την εταιρεία. Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, η μικρότερη έκδοση θα έρθει με κυρτή οθόνη Super AMOLED στις 5.1 ίντσες με ανάλυση QHD, ενώ η μεγαλύτερη έκδοση θα είναι εξοπλισμένη με μία αντίστοιχη 5.5 ιντσών οθόνη με ανάλυση 4K. Το μοντέλο των 5.5 ιντσών θα διαθέτει επίσης διπλή κάμερα στο πίσω μέρος.

Samsung Galaxy S7 (9)Επιπλέον, αναφέρεται ότι θα τροφοδοτούνται από τον Qualcomm Snapdragon 830 επεξεργαστή (ο οποίος θα κατασκευαστεί στα 10nm), παρόλο που ορισμένες αγορές θα λάβουν μια ξεχωριστή έκδοση με τον Exynos 8895.

Τέλος, το Galaxy S8 θα ενσωματώνει την ψηφιακή βοηθό Viv AI, αντικαθιστώντας το S Voice. Για όσους δεν γνωρίζουν, το Viv AI είναι ένα προϊόν της Viv Labs (μια νεοσύστατη εταιρεία που ξεκίνησε από τους δημιουργούς του Siri), η οποία εξαγοράστηκε πρόσφατα από την Samsung. Η κίνηση αυτή θεωρούμε πως γίνεται με σκοπό τον ανταγωνισμό του Google Assistant που ανακοινώθηκε φέτος από την Google.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ