Η Samsung έρχεται από ότι φαίνεται να διαλύσει κάθε συσκευή που κυκλοφορεί αυτήν την στιγμή κι αυτό μπορεί κάποιος εύκολα να το δει, μέσα από την σημερινή διαρροή.

Η ανάκληση του Galaxy Note 7 και η φυλάκιση ενός από τους προέδρους της για διαφθορά έκαναν την εταιρεία να παραλύσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι φυσικά μια μεγάλη νίκη, που θα κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη μετόχων, εργαζομένων και φυσικά όλων των οπαδών της. Περιττό να πούμε πως αυτό θα πρέπει να γίνει μέσω του Samsung Galaxy S8.

Ο χρόνος που είχε η εταιρεία μοιάζει να ήταν αρκετός για να αναρρώσει μετά τις διάφορες ατυχίες, αφού ένα νέο βίντεο σήμερα, δείχνει το Galaxy S8 να σκοράρει ένα τεράστιο σκορ στο AnTuTu.  Η συσκευή έχει κωδική ονομασία SM-G950 και όπως θα δείτε παρακάτω, έφτασε τους 205.284 πόντους στο δημοφιλές benchmark. Σε αυτό το σημείο, δεν είμαστε βέβαιοι για το αν χρησιμοποιεί τον Exynos 8895 ή τον Snapdragon 835, αλλά όπως και να έχει θα είμαστε σε θέση να δούμε σύγκριση των δύο επεξεργαστών σε μόλις μιάμιση βδομάδα όπου ανακοινώνεται η συσκευή.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί συγκεκριμένα στις 29 Μαρτίου και θα μεταδοθεί σε live streaming σε όλον τον κόσμο.

Σχολιάστε την είδηση!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.