Ο πρόεδρος Dong-Jin Koh της Samsung έχει ήδη αποκαλύψει ότι η εταιρεία σκεφτόταν να χρησιμοποιήσει αποκλειστικά κυρτές οθόνες στα επόμενα Samsung Galaxy S smartphones, αλλά μια νέα έκθεση από την Κορέα ισχυρίζεται τώρα πως αυτή η απόφαση έχει πλέον οριστικοποιηθεί. Σύμφωνα με την πηγή, η Samsung Mobile συνεργάζεται ήδη με τη Samsung Display για να εξασφαλίσουν Edge οθόνες 5,1 ιντσών και 5,5 ιντσών για το Samsung Galaxy S8.

Samsung Galaxy S7 Edge (5)Μέχρι στιγμής, το Samsung Galaxy S7 Edge έχει πουλήσει καλύτερα από ό,τι το απλό Galaxy S7. Η Samsung ελπίζει να μεγιστοποιήσει τα κέρδη της, στην ναυαρχίδα του επόμενου έτους, με την χρήση μόνο κυρτών οθονών και στις δύο εκδόσεις. Αυτό σημαίνει πως δεν θα έχουμε ένα μοντέλο που θα ονομάζεται Galaxy S8 και ένα μοντέλο που θα ονομάζεται Galaxy S8 Edge, αφού και τα δύο θα έχουν κυρτή οθόνη, απλά με διαφορετικό μέγεθος. Έτσι η εταιρεία θα χρειαστεί να αλλάξει το μοτίβο της ονομασίας των συσκευών.

Με βάση προηγούμενες φήμες, αναμένουμε το Samsung Galaxy S8 να έρθει με 4K οθόνη και διπλή κάμερα στα 12MP και στα 13MP. Δεδομένου ότι κάθε κατασκευαστής χρησιμοποιεί τις δύο κάμερες με διαφορετικό τρόπο, δεν είναι σαφές ποια προσέγγιση θα επιλέξει η Samsung.

Δεδομένου ότι έχουμε τουλάχιστον πέντε μήνες για την αποκάλυψη της νέας σειράς Samsung Galaxy S8, αναμένουμε αύξηση των φημών και το διαρροών μέσα στις επόμενες βδομάδες.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ