Μετά την ανακοίνωση του LG G5 και του Huawei P9 με διπλές κάμερες, η Samsung και η Apple έπεσαν με τα μούτρα στη δουλειά για να ετοιμαστούν για αυτή την μάχη. Ήδη έχουμε δει το iPhone 7 Plus να διαρρέει με διπλή κάμερα και τώρα είναι η σειρά του Samsung Galaxy S8.

Samsung-Galaxy-S8-4-692x433

Ένας tipster με καλό ιστορικό, ισχυρίζεται πως το Samsung Galaxy S8 θα έρθει με διπλή κάμερα. Συγκεκριμένα θα έχει έναν αισθητήρα από την Samsung στα 12MP, σαν αυτόν του S7, και έναν 13MP από την Sony. Πιθανότατα αυτό θα συμβαίνει για να υπάχει καλύτερος έλεγχος στο βάθος πεδίου, αλλά και για καλύτερη εστίαση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Η εμπρόσθια κάμερα φημολογείται πως θα είναι στα 8MP, οπότε αναβαθμίζεται σε σχέση με τα 5MP του Galaxy S7. Επίσης βρίσκουμε αρκετά λογικό να δούμε και τον σαρωτή ίριδας να ενσωματώνεται στο Galaxy S8, αφού το έχουμε ήδη στο Galaxy Note 7.

Screenshot-2 (1)

Αυτή η διαρροή φυσικά δεν είναι επίσημη, οπότε καλό θα ήταν να είμαστε επιφυλακτικοί. Το σίγουρο πάντως είναι πως αν η Samsung δεν προχωρήσει σε διπλή κάμερα, θα ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό, αφού οι βασικοί αντίπαλοί της έχουν ήδη κάνει χρήση της τεχνολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ