Μέχρι σήμερα οι φήμες ήθελα το Samsung Galaxy S8 να έρχεται με οθόνη 5.1 ίντσες. Ένα μοντέλο στις 5.5 ίντσες θα ακολουθούσε την παράδοση των S6 edge και S7 edge, όμως μια νέα έκθεση από την Κορέα, μας ενημερώνει πως η εταιρία αποφάσισε να μεγαλώσει τις οθόνες και για τις δύο εκδόσεις του Galaxy S8.

Samsung Galaxy S7 Edge (9)

Σύμφωνα με την έκθεση, ο τεχνολογικός γίγαντας θα στοχεύσει τους χρήστες της σειράς Note που απογοητεύτηκαν με το Galaxy Note 7, για αυτό και θα δούμε την σειρά Galaxy S8 να βγαίνει στις 5.7 και 6.2 ίντσες. Η διαφορά στο μέγεθος θα είναι πολύ μεγάλη και ίσως δούμε πολλούς φανατικούς της σειράς S να αποχωρούν, επειδή προτιμούν μικρότερες συσκευές.

Η Samsung όμως φαίνεται πως θα ξεφορτωθεί το Home Button, με αποτέλεσμα το συνολικό μέγεθος της συσκευής να παραμείνει το ίδιο με αυτό που είχαμε συνηθίσει στα περσινά μοντέλα. Αν καταφέρει η εταιρία να μειώσει τόσο πολύ τα bezels, τότε μιλάμε για έναν ολοκληρωτικό ανασχεδιασμό της σειράς Galaxy S, κάτι που είναι καλοδεχούμενο.

Τέλος η έκθεση αναφέρει πως η εταιρία θα ακολουθήσει την Apple στην ονοματολογία, ονομάζοντας το μεγάλο μοντέλο Plus, αφού φέτος και τα δύο μοντέλα θα έχουν κυρτή οθόνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.