Το Samsung Galaxy S8 φαίνεται πως θα έχει autofocus στην εμπρόσθια κάμερα, σύμφωνα με αναφορά από το κορεάτικο site etnews. Η Samsung θέλει να ενσωματώσει αυτό το χαρακτηριστικό, για να αυξήσει την ποιότητα στις selfies, ενώ παράλληλα θα εισάγει τις φωτογραφίες με Bokeh, στις φωτογραφίες μας.

samsung-galaxy-s7-edge-front-facing-camera

Το AutoFocus έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε στις πίσω κάμερες της συσκευής και χρησιμοποιείται για διαφορετικές λειτουργίες, όπως το selective focus και το Phase tracking. Οι εμπρόσθιες κάμερες ενσωματώθηκαν στις συσκευές μας για χρήση σε βιντεοκλήσεις, όμως τώρα που οι selfies έχουν γίνει απαραίτητο κριτήριο για τους χρήστες, η ανάγκη για AF φαίνεται πως είναι αναγκαία.

Οι ανθρωποι τραβανε περισσοτερες selfies και πλεον ζητανε καμερες  που τραβουν selfies με καλη ποιοτητα. Ακουγεται πως η Samsung αποφασισε να ενσωματωσει το autofocus στο Galaxy S8, ωστε να διαφοροποιηθει απο τις αλλες ναυαρχιδες.

Το etnews αναφέρει πως η Samsung θα ενσωματώσει λεπτότερο module για το autofocus σε σχέση με αυτό που βλέπουμε για την πίσω κάμερα, ώστε να μην έχουμε εξόγκωμα στην πρόσοψη.

Οι υπόλοιπες φήμες για το Galaxy S8 θέλουν την συσκευή με οθόνη μηδενικών bezels και με ένα digital assistant σαν το Siri και το Google Now.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ