Τα Galaxy S7 και S7 edge ανακοινώθηκαν στην MWC 2016 για το πρώτο μισό του 2016. Οι συσκευές έχουν ήδη αναβαθμιστεί σε Android 7.0 Nougat και μαζί με την αναβάθμιση πήραν και το Grace UΧ, που είναι νεότερη έκδοση του TouchWiz.

Τα Galaxy S8 και Note 8 ήρθαν όμως με διαφορετικό UI, που μέχρι στιγμής δεν είναι διαθέσιμο για τα Galaxy S7. Το Samsung Experience 8.1 έκανε την εμφάνισή του στο Galaxy S8 και αναβαθμίστηκε στην έκδοση 8.5 όταν κυκλοφόρησε το Galaxy Note 8 στην αγορά.

Αρκετές συσκευές έχουν αναβαθμιστεί στο Experience 8.1, όπως το Galaxy J5 (2016) και το Galaxy J7 (2016), αλλά και τα Galaxy A του 2017. Ta Galaxy S7 όμως τρέχουν ακόμα το παλαιότερο UI.

Αυτό ίσως αλλάξει στους επόμενους μήνες, αφού η Samsung επιβεβαίωσε πως το επόμενο μεγάλο update θα φέρει το Samsung Experience UI στα Galaxy S7.

Από ότι φαίνεται η Samsung θα δώσει το Experience UI μαζί με την αναβάθμιση σε Android 8.0 Oreo. Δυστυχώς ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα ξεκινήσει η αναβάθμιση, αλλά η λογική θέλει τα Galaxy S8 να έχουν προτεραιότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.