Οι φήμες για το Samsung Galaxy S7 έχουν ήδη ξεκινήσει και είναι λογικό, αφού βρισκόμαστε λίγους μήνες πριν την ανακοίνωσή του. Σήμερα έχουμε νέες πληροφορίες για την συσκευή που έχουν αρκετό ενδιαφέρον.

xperia-sensor

Σύμφωνα με την πηγή η Samsung σκέφτεται πολύ σοβαρά να κάνει χρήση του IMX 300 για την κάμερα, ο οποίος είναι ο αισθητήρας που είδαμε στο Xperia Z5, καθώς θεωρεί πως είναι ιδιαίτερα αξιόλογος.

Η Sony ήθελε να κρατήσει τον αισθητήρα για τις δικές της συσκευές, οπότε η Samsung θα δυσκολευτεί να την πείσει να αλλάξει γνώμη. Η Sony όμως δεν έχει τις πωλήσεις που θα ήθελε, οπότε το ενδεχόμενο να παρέχει αισθητήρες για την Samsung, είναι σίγουρα λεφτά για την εταιρία.

Ο IMX 300 μπορεί να φτάσει μέχρι τα 25MP και διαθέτει σύστημα εστίασης 192 σημείων. Αν το λογισμικό στηθεί σωστά, τότε οι επιδόσεις του φαίνεται να είναι πολύ καλές, κάτι που δεν έκανε η Sony στο Xperia Z5, αφού παρατηρήσαμε ορισμένα προβλήματα στις δοκιμές μας με τα Xperia Z5 Compact και Xperia Z5.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Samsung θα τον χρησιμοποιήσει στα 20MP, ώστε να τα πηγαίνει καλύτερα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, οπότε αναμένεται να δούμε πολύ δυνατή κάμερα στο Galaxy S7, αν τελικά κλείσει η συμφωνία.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ