Οι φήμες για το Samsung Galaxy S7 έχουν ήδη ξεκινήσει και είναι αρκετές, όμως μέχρι σήμερα δεν είχαμε δει κάτι που να αποκαλύπτει στοιχεία για την εμφάνιση της συσκευής. Σήμερα όμως αποκλειστικές πληροφορίες του GSMArena, μας αποκαλύπτουν renders της συσκευής, που απέκτησε από κατασκευαστή θηκών. Εταιρίες σαν αυτή, αποκτούν τα σχέδια συσκευών αρκετά νωρίτερα, ώστε να είναι έτοιμοι να βγάλουν τις αντίστοιχες θήκες, την ημέρα της κυκλοφορίας της συσκευής.

Galaxy S7 Renders (2)

Από αυτή τη διαρροή βλέπουμε δύο συσκευές και μάλλον κοιτάμε το Galaxy S7 και το Galaxy S7 Plus, με το πρώτο να έχει διαστάσεις 43.37 x 70.8 x 6.94 mm που είναι και σχεδόν πανομοιότυπες με αυτές του Galaxy S6. Η δεύτερη συσκευή έχει διαστάσεις 163.32 x 82.01 x 7.82mm που κάνουν για 6 ίντσες συσκευή.

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πληροφορίες σχετικά με τις edge εκδόσεις, καθώς δεν ξέρουμε αν θα δούμε ξανά κάτι αντίστοιχο. Το σίγουρο είναι πως θα θέλαμε πολύ να ξαναδούμε τέτοιες συσκευές, αφού μας άρεσαν πάρα πολύ σχεδιαστικά. Το ερώτημα που εγείρεται έχει να κάνει με την έκδοση των 6 ιντσών, που ίσως επισκιάσει το Galaxy Note 6 που μένει σταθερά στις 5.7 ίντσες. Φυσικά τα πάντα μπορούν να αλλάξουν και να δούμε και το επόμενο Note να αυξάνεται σε μέγεθος οθόνης.

Galaxy S7 Renders (1)

Σχεδιαστικά δεν έχουν πολλές αλλαγές και μάλλον η Samsung κοιτάει μια πιο εύκολη λύση. Οι βασικές διαφορές είναι το home button που παρουσιάζεται σε σχήμα ορθογώνιου παραλληλόγραμμου, ενώ η δεύτερη αλλαγή, είναι η μεταφορά της SIM στην άλλη πλευρά της συσκευής.

Galaxy S7 Renders (3)

Το Galaxy S7 αναμένεται με Exynos 8890, ενώ έχουμε ακούσει φήμες και για Snapdragon 820, αν και κάτι τέτοιο έρχεται σε αντίθεση με τις πληροφορίες που είχαμε πέρσι από την εταιρία, πως θα χρησιμοποιεί αποκλειστικά Exynos chips στα μεγάλα μοντέλα της.

Μέχρι να ανακοινωθεί η συσκευή, μπορείτε να ψηφίσετε για το καλύτερο Smartphone του 2015!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ