Το Samsung Galaxy S7 με τον Snapdragon 820 (SM-G935A) έχει περάσει ήδη από το AnTuTu και τώρα είναι η σειρά του Galaxy S7 με τον Exynos 8890 να κάνει την εμφάνισή του στο δημοφιλές benchmark. Η καταχώριση μας αποκαλύπτει όλα τα χαρακτηριστικά της συσκευής, ώστε να τα δούμε και εμείς για να ξέρουμε τι να περιμένουμε.

Samsung Galaxy S7

Έτσι λοιπόν η συσκευή θα έχει όντως 12MP κάμερα, όπως ακούγαμε όλον αυτό τον καιρό από τις διαρροές, που είναι αρκετά χαμηλότερα από τα 16MP του Galaxy S6. Η συσκευή θα έρθει με 4GB RAM, ενώ η οθόνη του θα είναι super AMOLED 5.1 ιντσών, με ανάλυση QHD.

Η εταιρία AnTuTu δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Weibo σχετικά με το SM-G930F, που είναι το Galaxy S7 με τον Exynos 8890. Συνήθως με το F η Samsung εννοεί πως η συσκευή είναι για international unlocked, οπότε πιθανότατα θα είναι και αυτή που θα έρθει στα μέρη μας.

Για το SM-G930F η εταιρία μας έδωσε τα ίδια χαρακτηριστικά με το SM-G935A που είδαμε πρόσφατα με τον Snapdragon 820. Η εταιρία δεν δημοσιεύει τα αποτελέσματα από τα benchmarks ακόμα και μας λέει πως αυτό θα γίνει σύντομα. Υπομονή λοιπόν Techmaniacs!

antutu-sgs7

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ