Ενώ ήδη γνωρίζαμε ότι η Samsung θα παρουσιάσει σύντομα μια περιορισμένη έκδοση του Galaxy S7 edge για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η ακριβής ημερομηνία δεν ήταν γνωστή. Τώρα όμως, σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες, μαθαίνουμε πως η συσκευή θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 7 Ιουλίου.

galaxy-s7-edge-olympic-edition

Το Samsung Galaxy S7 edge Olympic Edition, όπως θα λέγεται, έχει ήδη εμφανιστεί σε ένα render και αναμένεται να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το απλό Galaxy S7 edge. Ουσιαστικά, θα έχει εξωτερικές αλλαγές, όπου σε κάποια σημεία θα είναι βαμμένο με τα χρώματα των Ολυμπιακών κύκλων, ενώ είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν προεγκατεστημένες και κάποιες εφαρμογές που θα ενημερώνουν για τις εξελίξεις των Ολυμπιακών αγωνισμάτων.

Ακόμα, ωστόσο, δεν έχουν αποκαλυφθεί πληροφορίες για την τιμή και τις αγορές που θα γίνει διαθέσιμο, αλλά αυτό είναι κάτι που μάλλον θα μάθουμε την επόμενη εβδομάδα.

Πηγή | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροSamsung Galaxy Note 7: Νέες εικόνες αποκαλύπτουν την θύρα USB Type-C
Επόμενο άρθροSamsung Galaxy Note 7: Εμφανίστηκε έκδοση με 6 ίντσες οθόνη
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ