Τα παιδιά από το AndroidU πήραν μια πληροφορία από χρήστη Galaxy S7 edge στο Βιετνάμ, ο οποίος έλαβε στην συσκευή του αναβάθμιση για Android Oreo, μαζί με το Samsung Experiece UI 9.0.

Η αναβάθμιση ήταν προφανώς από λάθος της Samsung, που ανέβασε ημιτελή αναβάθμιση. Είναι απίθανο η Samsung να το έκανε επίτηδες, πριν δοθεί η αναβάθμιση στο Galaxy S8. Μάλιστα η Samsung δεν έχει πρόγραμμα Beta Trial για το S7 edge.

Δεν γνωρίζουμε πόσοι χρήστες πήραν την αναβάθμιση στο Βιετνάμ ή αν είναι μόνο ο χρήστης που έδωσε τα screenshots. Τα screenshots δόθηκαν μέσω Telegram, από ένα dual-SIM International Galaxy S7 edge.

Η αναβάθμιση ήταν 1.4GB και το build number G935FXXU2ERB2. Δείτε τα screenshots παρακάτω.

Γνωρίζουμε πως η Samsung ήδη εργάζεται για αναβάθμιση του Galaxy S7, όμως δεν περιμέναμε να δούμε κάτι τόσο νωρίς. Από την άλλη μικρότερες εταιρίες έχουν ήδη δώσει αναβάθμιση σε Android 8.0 Oreo και η Samsung έχει μείνει πολύ πίσω σε αυτόν τον τομέα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.