Η Κορεάτικη εταιρία ξεκίνησε τα updates των Samsung Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge σε Android Nougat 7.0 από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Samsung Galaxy S7 Edge Nougat

Το update έρχεται με μέγεθος αρχείου τα 1.3 GB, αρκετά μεγαλύτερο από τις συνηθισμένες αναβαθμίσεις. Όταν φτάσει και στην Ελλάδα καλό θα ήταν να βρίσκεστε σε WiFi και φυσικά να έχετε γεμάτη μπαταρία πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία διότι δείχνει ότι θα πάρει αρκετή ώρα.

Samsung Galaxy S7 Android Nougat update

Η Samsung δοκίμασε ένα διευρυμένο beta testing αυτή τη φορά όσον αφορά τον αριθμό των χρηστών οι οποίοι συμμετείχαν ξεκινώντας από την Κίνα. Κατά τη διάρκειά του εντοπίστηκαν κάποια θέματα που έχουν πλέον λυθεί όπως φαίνεται.

Εάν και το update δεν έχει φτάσει επίσημα στην Ελλάδα, ένας χειροκίνητος έλεγχος για αναβαθμίσεις δε βλάπτει, καθώς αυτές έρχονται σε “κύματα” και η χώρα μας είναι πάντα κοντά στην έναρξη λόγω των unlocked συσκευών. Έτσι, δεν προβλέπουμε καθυστέρηση μεγαλύτερη των 2-3 εβδομάδων μέχρι να έρθει και σε εμάς η αναβάθμιση.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. περιμενα 7.1 μετα απο τοσο καιρο αλλα δε σκοπευω να παραπονεθω. κατι ειναι και το 7.0
    να δω ποτε θα γινει release του google assistant για τα υπόλοιπα κινητα. θα περιμενω καιρο μαλλον, ε?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.