Το Galaxy S7 και το Galaxy S7 Edge είναι χωρίς αμφιβολία δύο από τις πιο αναμενόμενες συσκευές του 2016 και γι’ αυτό οι περισσότερες φήμες και διαρροές περιστρέφονται γύρω από αυτά τους τελευταίους μήνες. Η τελευταία διαρροή φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα καθώς μας αποκαλύπτει τις διαστάσεις τους.

Samsung-Galaxy-S7-edge-dimensions

Όπως θα παρατηρήσετε στην παραπάνω εικόνα, είναι προφανές ότι το Galaxy S7 και το Galaxy S7 edge έχουν διαφορετικό μέγεθος οθόνης. Αυτήν την πληροφορία την έχουμε ακούσει ήδη πολλές φορές από προηγούμενες αναφορές. Σύμφωνα λοιπόν με την παραπάνω εικόνα, το Samsung Galaxy S7 θα έχει το ίδιο πλάτος και ύψος (70,5 x 143 χιλιοστά) με το φετινό Galaxy S6. Αυτό είναι ενδιαφέρον, δεδομένου ότι το Galaxy S7 λέγεται ότι θα διαθέτει οθόνη 5,2 ιντσών, ενώ το Galaxy S6 με αυτές τις διαστάσεις έχει οθόνη 5,1 ιντσών. Παρατηρώντας τώρα το Samsung Galaxy S7 Edge, που λέγεται ότι θα έχει οθόνη 5,5 ιντσών, η εικόνα δείχνει ότι η συσκευή θα έχει 151 χιλιοστά ύψος και 73 χιλιοστά πλάτος.

Η εικόνα δεν προδίδει την παρουσία ενός σαρωτή ίριδας στο μπροστινό μέρος ακόμα και αν αναρίθμητες αναφορές ισχυρίζονται ότι πρόκειται να υπάρχει στις ναυαρχίδες της Samsung το 2016. Επίσης δεν φαίνεται να υπάρχει IR blaster, κάτι που μάλλον θα στεναχωρήσει τους περισσότερους fans της εταιρείας, όπως ακριβώς έγινε και με το Galaxy Note 5 και το Galaxy S6 edge+.

Η Samsung λέγεται ότι θα πραγματοποιήσει την εκδήλωση Unpacked 2016 στις 20 Φεβρουαρίου, για να αποκαλύψει τις νέες της ναυαρχίδες, όπου θα μάθουμε επίσημα όλα τα χαρακτηριστικά τους.

Πηγή

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αν ισχύουν οι συγκεκριμένες φήμες τότε είμαστε εντάξει, λίγο με το IR blaster θα υπάρξει ένα θέμα αλλά δεν πειράζει, ας επιστρέψει ξανά όμως την θύρα MicroSD, και θα το σκεφτώ σοβαρά μετά! Όπως και να’ χει τα 32Gb πλέον είναι πολύ λίγα και μετά ξεφεύγουμε σε τιμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ