Νέα διαρροή γύρω από το Samsung Galaxy S6 μας δίνει τα σχέδια της συσκευής με τις διαστάσεις της. Από την πρώτη ματιά βλέπουμε πως η συσκευή θα έχει κάμερα που προεξέχει όπως και τα προηγούμενα Galaxy S.

galaxy s6 schematics (1)

Οι διαστάσεις της συσκευής είναι αρκετά μαζεμένες, με πάχος μόλις 6.91mm  και ύψος στα 143mm, με το πλάτος να είναι στα 70.8mm. Οι μειωμένες διαστάσεις έχουν να κάνουν και με την χρήση μέταλλου στην κατασκευή, γεγονός που το κάνει ανθεκτικό με μικρότερου πάχους υλικά.

Οι φωτογραφίες που είδαμε προχθές φαίνεται να ταιριάζουν με το σχέδιο που βλέπουμε σήμερα, οπότε έχουμε μια γεύση για το πως είναι η συσκευή, αν φυσικά όλα αυτά είναι πραγματικά. Με την συσκευή όμως να είναι τόσο λεπτή σε σχέση με το Galaxy S5, ενδέχεται να δούμε και μείωση στην χωρητικότητα της μπαταρίας, κάτι που ίσως καταπολεμηθεί με την χρήση πιο οικονομικού chipset σε θέματα ενέργειας.

galaxy s6 schematics (2)

Μιλώντας για chipset η συσκευή αναμένεται να φοράει τον οκταπύρηνο Exynos 7420, ενώ η οθόνη ίσως πέσει πάλι στις 5 ίντσες, ενώ θα είναι Super AMOLED με ανάλυση Quad HD (2560×1440). Η κάμερα αναμένεται στα 20MP, με την εμπρόσθια να είναι 5MP. Φέτος περιμένουμε και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων που δεν θα χρειάζεται swupe αλλά θα δουλεύει όπως το iPhone 6.

Το Galaxy S6 αναμένεται να έρθει στην τιμή των €749 για την έκδοση των 32GB, ενώ μπορείτε να δείτε και τις υπόλοιπες τιμές εδώ. H συσκευή θα ανακοινωθεί την 1η Μαρτίου, πιθανότατα παρέα με το Galaxy S Edge.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.