Οι διαρροές για συσκευές που δεν έχουν κυκλοφορήσει δεν είναι ποτέ σίγουρο πως είναι πραγματικές. Όμως υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Μια από αυτές τις εξαιρέσεις είναι και η σημερινή που έρχεται από το Φινλανδικό website της Samsung και αποδεικνύει την ύπαρξη του Galaxy S6 Edge.

sm-920x

Την εμφάνισή τους έκαναν τα SM-G920X και SM-G925X στην σελίδα της εταιρίας και σύμφωνα με την λογική και παλαιότερες διαρροές, πρόκειται για τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge, που θα ανακοινωθούν στο επόμενο Samsung Unpacked την 1η Μαρτίου. Από ότι φαίνεται το SM-920X είναι το Galaxy S6 και το SM-925X είναι το Galaxy S6 Edge.

sm-925x

To Samsung Galaxy S6 και το S6 Edge, αναμένεται να έρθει αποκλειστικά με Samsung Exynos 7420, αφήνοντας έξω από το παιχνίδι τον Snapdragon 810. Περιμένουμε 3GB RAM, ενώ η οθόνη αναμένεται να έχει ανάλυση Quad HD.

Από ότι φαίνεται η εταιρία αρχίζει να ετοιμάζεται για την ανακοίνωση της συσκευής και ήδη έχει κρατήσει την θέση στην σελίδα της στην Φινλανδία. Όσο πλησιάζει η ώρα της ανακοίνωσης, τόσο περισσότερες πληροφορίες θα εμφανίζονται για την συσκευή.

Πηγή (1) , (2) | Via

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.