Για πολλούς, η νέα ναυαρχίδα της Samsung, δεν αποδείχθηκε όπως την περίμεναν. Η έλλειψη υποστήριξης κάρτας microSD, η μή αποσπώμενη μπαταρία και το γεγονός πως δεν είναι πλέον αδιάβροχο έχει δυσανασχετήσει πολλούς, παρά το νέο του ελκυστικό design.

Τώρα, η Samsung σκεπτόμενη τα πιθανά κέρδη που έχασε από τις παραπάνω κινήσεις της και επειδή πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να ξαναδούν τα προηγούμενα χαρακτηριστικά και σε μεταγενέστερες συσκευές, η Samsung είναι πιθανό να τα επαναφέρει στην Active έκδοση του S6. Ένας χρήστης του reddit συνομιλώντας με έναν αντιπρόσωπο της Samsung κατάφερε να φωτίσει τα σχέδια της κορεάτικης εταιρείας για το μέλλον, αλλά και τους λόγους που την οδήγησαν στις αποφάσεις του παρελθόντος. gsmarena_001Πρώτα από όλα ας δούμε τι πιθανολογείται πως θα συμβεί με την νέα έκδοση του Galaxy S6 Acτive. Αναφορές το θέλουν να διατηρεί τα χαρακτηριστικά του Galaxy S6 αλλά (δυστυχώς ή ευτυχώς) να απουσιάζει ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων και καρδιακών παλμών. Αντιθέτως θα έρχεται με μπροστινά “φυσικά” πλήκτρα για λειτουργίες Home, Back και Menu, ενώ θα μοιάζει πολύ με το πρόσφατα ανακοινωθέν Galaxy Xcover 3.

Είναι γεγονός, πως αυτό που προσφέρει παραπάνω το Galaxy S6 Active είναι η προστασία από νερό και σκόνη αλλά και η επαναφορά της υποδοχής καρτών microSD η οποία λείπει από το κανονικό μοντέλο.

Το Samsung Galaxy S6 Active αναμένεται να ανακοινωθεί στα μέσα του φετινού καλοκαιριού αλλά η τιμή είναι ακόμα άγνωστη.

Ο χρήστης του reddit με το username garshol ρώτησε επίσης τον εκπρόσωπο της εταιρείας, τον λόγο για τον οποίο αποφασίστηκε να μην υπάρχει προστασία από το νερό στο Galaxy S6 αλλά και απουσία υποστήριξης καρτών SD. Ο εκπρόσωπος έθεσε ως απάντηση το γεγονός πως έπειτα από έρευνες που διεξήχθησαν, η πλειοψηφία των καταναλωτών ενδιαφέρεται περισσότερο για την απουσία καλυμμάτων στις θύρες παρά για την στεγανοποίηση του κινητού. Η κάρτα microSD από την άλλη αφαιρέθηκε για να υπάρχει περισσότερος χώρος, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, για να μπορέσουν να “χωρέσουν περισσότερη τεχνολογία” στο ανασχεδιασμένο design του κινητού.

Όπως ήδη όμως καταλάβετε, όπου ακούμε πολλά κεράσια πρέπει να κρατάμε και μικρό καλάθι και να αναμένουμε για πιο επίσημες δηλώσεις της εταιρείας.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.