Το Samsung Galaxy S6 έχει αρχίσει να εμφανίζεται τακτικά στο προσκήνιο μέσα από φήμες και διαρροές. Αυτή τη φορά έχουμε πληροφορίες από άτομο εκ των έσω, από την Samsung Electro-Mechanics (SEM), που μας λέει πως η νέα συσκευή θα έχει κάμερα 20MP με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας.

galaxy s6 camera

Πέρσι η SEM δεν τα πήγε καλά στα οικονομικά αποτελέσματα, αλλά φέτος έχει σκοπό να κάνει την επιστροφή παράγοντας 16 και 20MP camera modules με Οπτικό Σταθεροποιητή Εικόνας (OIS). Δεν έχουμε δει την εταιρία να κατασκευάζει το 20αρι module ακόμα, αλλά πιθανότατα θα το δούμε στην νέα ναυαρχίδα.

Στο Galaxy S5 είχαμε δει τον δικό της ISOCELL αισθητήρα που ήταν πάρα πολύ δυνατός, αλλά στο Galaxy Note 4 προτίμησε να γυρίσει στους αισθητήρες της Sony. Φέτος φαίνεται πως η Samsung θα στηριχθεί στις δικές της δυνάμεις, αφού ακούμε φήμες και για χρήση μόνο δικού της chipset στο Galaxy S6.

Εμείς προτείνουμε να κάνουμε λίγο υπομονή και να μην θεωρούμε τίποτα δεδομένο, αφού η Samsung έχει δείξει πως δεν είναι τόσο των διαρροών στις ναυαρχίδες της. Είμαστε αρκετά κοντά στην ανακοίνωση της συσκευής όπου και θα μάθουμε τα πάντα. Το σίγουρο είναι πως όσο πλησιάζουμε σε εκείνη των ώρα, τόσο θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.