Σύμφωνα με αναφορά που δημοσιεύθηκε στην Κορέα, η πρώτη μέρα πωλήσεων του Samsung Galaxy S5 πήγε περίφημα αφού κατάφερε να ξεπεράσει τις πωλήσεις του προκάτοχού του, του Samsung Galaxy S4. Συνολικά οι πωλήσεις του Galaxy S5 πήγαν καλύτερα κατά 30-100% ανάλογα με την χώρα που πωλήθηκαν.

Galaxy S5 (3)

Το Samsung Galaxy S5 βγήκε στην αγορά την Παρασκευή που μας πέρασε, στις πρώτες 125 χώρες, ενώ σύντομα θα φτάσει σε άλλες 150. Η εταιρία δηλώνει πως έχει ήδη δεχθεί παραγγελίες για εκατομμύρια συσκευές αλλά η αγορά δεν είναι ακόμα ξεκάθαρη. Η Samsung αυτή τη στιγμή ανησυχεί για το αν αν θα μπορέσει να καλύψει την ζήτηση με τα αποθέματα που έχει ήδη. Η συσκευή έχει αναβαθμιστεί σε κάθε σημείο της, από την οθόνη και τον επεξεργαστή, μέχρι την κάμερα και την αδιαβροχοποίηση.

Πέρσι το Samsung Galaxy S4 τα είχε πάει περίφημα, φτάνοντας τα 10.000.000 τον πρώτο μήνα, ενώ το Samsung Galaxy S III πούλησε συνολικά πάνω από 50.000.000 συσκευές. Το Samsung Galaxy S II έφτασε τα 10.000.000 μετά από 5 μήνες, ενώ το Samsung Galaxy s χρειάστηκε 7 μήνες για να φτάσει τα 10 εκ συσκευές.

5lineΤο αστείο είναι πως σε κάποιες χώρες, εμφανιστήκαν ουρές από καταναλωτές, που στήθηκαν στην ουρά για να αποκτήσουν το Samsung Galaxy S5, πράγμα που βλέπαμε να κάνουν οι λάτρεις των iPhones κάθε φορά που έβγαινε συσκευή και που η Samsung κορόιδευε μέχρι σήμερα…

Όπως και να έχει, είναι μια φοβερή συσκευή, την οποία μπορείτε να δείτε στην αναλυτική παρουσίαση που έχουμε κάνει!

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.