Το φημολογούμενο Samsung Galaxy S5 Prime μπορεί να μην υπάρχει για τους επικεφαλής της Samsung, αλλά κανείς δεν αρνήθηκε την ύπαρξη μια νέας πολυτελούς σειράς F-Line. Η νέα σειρά υποτίθεται ότι θα υιοθετεί high-end χαρακτηριστικά όπως οθόνη Quad HD, πιο ωραίο design, υψηλότερη τιμή και θα έρχεται σε περιορισμένο αριθμό συσκευών. Έτσι η εταιρεία θα καλύψει και τους πιο απαιτητικούς χρήστες, χτυπώντας παράλληλα και το επερχόμενο LG G3 που πολύ πιθανόν να έρθει και αυτό με QHD οθόνη.

Samsung-Galaxy-F-S5-Premium-concept-02

Όπως μας λέει ο Κορεάτικος τύπος, είναι λογικό η σειρά να έχει πιο περιορισμένο αριθμό συσκευών, καθώς η Samsung δεν μπορεί να παράξει Super AMOLED οθόνες ανάλυσης 1440 x 2560 σε μεγάλη κλίμακα. Παράλληλα το κόστος παραγωγής τέτοιων πάνελ είναι σαφώς μεγαλύτερο από τα πάνελ της LG που είναι τεχνολογίας LCD.

Το κόστος αλλά και η ποσότητα παραγωγής ενός πάνελ 5.2″ AMOLED QHD ίσως να ήταν απαγορευτικό για τη Samsung ώστε να το ενσωματώσει στο Galaxy S5. Η πηγή ισχυρίζεται ότι:

” Η Samsung Electronics υποτίθεται ότι θα ενσωμάτωνε QHD οθόνες στο Galaxy S5 αλλά λόγω του υψηλού κόστους δεν κατάφερε κάτι τέτοιο. Καθώς το Galaxy S5 Prime θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό κομματιών, είναι πολύ πιθανόν να δούμε εκεί QHD οθόνες.”

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.