Η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy S5 LTE-A, μια έκδοση του Galaxy S5 σε αναβολικά. Η συσκευή είναι ίδια με το S5 με την διαφορά πως για chipset διαθέτει Snapdragon 805 και η οθόνη του είναι Quad HD. Επίσης διαθέτει 3GB RAM και συνδεσιμότητα με δίκτυα LTE cat 6. H συσκευή θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην Κορέα.

Samsung Galaxy S5 LTE-A (2)

Εμφανισιακά η πρόσοψη είναι ίδια με το original Galaxy S5, αλλά το πίσω μέρος είναι διαφορετικό, με το καπάκι να έχει σχέδια σαν διαμάντια.

Το Galaxy S5 LTE-A, με την ονομασία SM-G906S, πέρασε από το AnTuTu και μας έδωσε ένα αποτέλεσμα, το οποίο δεν μας τρέλανε, καθώς περιμέναμε μεγαλύτερες επιδόσεις. H συσκευή έφτασε τους 37382 πόντους! Φυσικά περιμένουμε περισσότερα αποτελέσματα, καθώς δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα από ένα run, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που και στις δικιές μας δοκιμές έτρεξε κάποιος συγχρονισμός και είχαμε χαμηλότερα αποτελέσματα.


 

Η Quad HD οθόνη βοηθάει στο χαμηλότερο αποτέλεσμα, αλλά η συσκευή δεν έχει είναι ακόμα στην παραγωγή, οπότε μπορεί να δούμε αρκετά παραπάνω επιδόσεις.

Samsung Galaxy S5 LTE-A (3)

Πως σας φαίνονται οι επιδόσεις του Samsung Galaxy S5 LTE-A;

Πηγή (1) , (2) | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.