Πρόσφατα είδαμε το επερχόμενο Samsung Galaxy S5 Prime να παίρνει έγκριση για το Bluetooth του από το Bluetooth SIG. Σήμερα έκανε την εμφάνιση της άλλη μια συσκευή, που φαίνεται να είναι στην ίδια κατηγόρια με το S5. Η συσκευή με κωδικό μοντέλου SM-G900FG πιθανολογείται ότι είναι η Google Play Edition του Galaxy S5.

Samsung Galaxy S5 (12)

Έτσι για όλους εσάς που δεν συμπαθείτε τον Touchwiz και είστε fan του “καθαρού” Android, αλλά παράλληλα σας αρέσει το S5 σαν συσκευή τότε η συγκεκριμένη έκδοση είναι για σας. Παράλληλα με τις Google Edition συσκευές δεν θα είστε αναγκασμένοι να περιμένετε τον εκάστοτε πάροχο να δώσει το update εφόσον θα το παίρνετε απ’ ευθείας από την Google όταν αυτό κυκλοφορεί. Αν θέλετε να έχετε την τελευταία έκδοση του Android σε σύντομο χρονικό διάστημα μία τέτοια συσκευή είναι μονόδρομος.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την Samsung για την συσκευή ούτε γνωρίζουμε την τιμή της. Αλλά με την εμφάνιση της για την πιστοποίηση του Bluetooth θα κάνει την εμφάνιση της σύντομα.

redconi

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.