Η ασφαλιστική εταιρεία κινητών SquareTrade βαθμολόγησε το Samsung Galaxy S5 με 6 ως προς την αντοχή του. Όσο χαμηλότερη η βαθμολογία τόσο το καλύτερο. Αυτό σημαίνει ότι η ασφαλιστική εταιρεία πιστεύει ότι το Galaxy S5 είναι ανθεκτικότερο από τον προκάτοχο του.

Το Galaxy S4 είχε βαθμολογηθεί πέρσι με 7 από την εταιρεία. Όλα αυτά επιβαιβεώνονται αν αναλογιστεί κανείς το drop test που έγινε μεταξύ S4 και S5 και το γεγονός ότι το S5 βγήκε νικητής.

htc-samsung-apple

Η SquareTrade βγάζει το συγκεκριμένο σκορ υπολογίζοντας διάφορους παράγοντες όπως την αντοχή στο νερό, το κράτημα της συσκευής, την ποιότητα και υλικά κατασκευής και διάφορα άλλα. Παράλληλα δοκιμάζει την συσκευή στους κινδύνους που καραδοκούν στην καθημερινή χρήση.

Όσο μικρότερο σκορ πάρει μια συσκευή από τη SquareTrade τόσο ανθεκτικότερη είναι. Το νέο HTC One (M8) πήρε 6.5 στα 10 που είναι αρκετά υψηλότερο από το περσινό One που είχε πάρει 4.5. Το Apple iPhone 5s παίρνει 5.5 και τέλος το Nexus 5 σκόραρε 7.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.