Skip to content

Το Samsung Galaxy S5 ταξιδεύει σε Καλαμάτα, Ιωάννινα και Λάρισα [ΔΤ]

Dimitrios Amprazis
Dimitrios Amprazis
Κοινοποίηση:
Το Samsung Galaxy S5 ταξιδεύει σε Καλαμάτα, Ιωάννινα και Λάρισα [ΔΤ]

To Galaxy λεωφορείο της Samsung ξεκινάει το ταξίδι του στις 4 Ιουνίου

Αθήνα – 3 Ιουνίου 2014 – Το Samsung Galaxy S5 και η νέα σειρά Gear θα επισκεφθούν τρεις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας με ένα ειδικά σχεδιασμένο, διώροφο, διπλό λεωφορείο μήκους 18 μέτρων, που αποτελεί έναν εναλλακτικό χώρο εμπειρίας προϊόντων Galaxy.

 S

Με μότο «Το πάθος σου, η έμπνευσή μας», το ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο θα ταξιδέψει κατά τη διάρκεια του Ιουνίου σε τρεις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Πρώτος σταθμός θα είναι η Καλαμάτα (5-8 Ιουνίου), δεύτερος σταθμός τα Ιωάννινα (19-22 Ιουνίου), ενώ τελευταίος σταθμός η Λάρισα (25-28 Ιουνίου). Σε κάθε σταθμό οι καταναλωτές θα μπορούν να δουν από κοντά και να ενημερωθούν για το Galaxy S5, τη νέα σειρά Gear καθώς και για tablet, φωτογραφικές μηχανές, τηλεοράσεις και αξεσουάρ της Samsung.

 S

Παράλληλα διοργανώνεται και online διαγωνισμός «Το πάθος σου η έμπνευσή μας!» για όλους όσους βρίσκονται στις πόλεις που θα επισκεφτεί το λεωφορείο. Οι συμμετέχοντες καλούνται να φωτογραφίσουν τη ζωή στην πόλη τους, την καθημερινότητα και το πάθος που τους εμπνέει και στη συνέχεια να τις ανεβάσουν στο ειδικό microsite της Samsung, www.yourpassion.gr. Σε κάθε πόλη θα υπάρχει ένας νικητής σύμφωνα με τις ψήφους που θα έχει συγκεντρώσει η φωτογραφία του, ο οποίος θα κερδίσει το Galaxy S5 και το νέο Gear Fit.

S

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Dimitrios Amprazis

Dimitrios Amprazis

Owner and Editor in Chief! Από μικρό με τράβαγε ότι είχε κουμπιά. Ξεκίνησα με Atari 2600 και μια AMIGA 500. Από τότε δεν έχω σταματήσει ποτέ να ασχολούμαι με την τεχνολογία και τους υπολογιστές, οπότε είπα να το σπουδάσω σαν μηχανικός υπολογιστών και δικτύων, ενώ έχω και σπουδές στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημείου Αιγαίου. Τώρα κάθε μέρα βρίσκομαι περιτριγυρισμένος από δεκάδες smartphones και gadgets. Να σας πως κάτι; Δεν το βαριέμαι ποτέ! Στον ελεύθερο χρόνο μου, έχει gaming και απέλπιδες προσπάθειες να μάθω κιθάρα!

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.